![]() |
Knight's Exp.
Mialem hacka, i zbytnio nie wiem gdzie moge zarobic spora sumke, jednoczesnie miec kolo 60,80 k expa/h przy tym bez waste :P. lvl 107, skile 86/82,pytam, poniewaz to moja tak pierwsza sytucja moim knightem :/. Jezeli ktos mial podobna sytuacje lub jest obeznany, pisac :}
|
A może frost dragony w svangrond ??
|
ale chodzi o to ze mialem hacka, i mam na swoim acc 100 uhuw, 200 mfow, i heroic axe (44 ataku-.-) wiec za bardzo na frostach nie opyla mi sie lazic, d lair's tez odpada bo sa takie kolejki ze lepiej w nich nie stac : /
|
To już niewiem. A jakbyś spróbował na Vamp Hellu ?
|
ja jestem 21 level skille 45/41 (sword) na Refugii ... nie potrafie nabic 22 levelu ... gdzie exp? narazie skilluje bo nie wiem gdzie ... moje eq: crown helmet, knight armor, knight legs, vampire shield, serpent sword
, fur boots (w depo ale moge wziasc jak cos) i 2 bp ihow (wole nie marnowac)...plx...gdzie expic? |
@up: sproboj tam gdzie biles 21lvl >.<
@Topic: Turtle hell wh+kasa albo narazie -2 sprobuj |
Cytuj:
Jeśli masz Pacca to na darashi jest dobry exp dla low lvl i dużo miejsc do skillowania |
Cytuj:
ale co do expa, to na pewno nie będzie 60k/h |
Cytuj:
|
Najlepiej żółwie ... jeśli zajmiesz 2 ostatnie poziomy sobie to raczej wyciągniesz 50k/h + sporo kasy ;]
|
lol
Czy wy rozumiecie nie ma pacca ?
Ja ci radze ghoust land i zamek :sword:... @topic moze pownienes expic na dl, dragach zwyklych lub jak kolega wyzej (znacznie wyzej) pisze ze na vamp hell'u... Pozdro 8o |
żłówie to dobry pomysł ale tam za dużo ludzi ja osobiście polecam Helheim sam tam siedze na -1 nie idzie prawie nic mf a kasy dużo leci chyba więcej niż na scrbach a exp nie ciekawy ale po exp można isc na -2 tam około 60k/h będziesz robił .Innym wyjściem są scraby kasy dużo ale znów exp nie za ciekawy i pełno boterów :(.Mam nadzieje ze pomogłem i życzę powodzenia .
|
Wbiles 100+lvl i nie wiesz jak zarobic?
Jestes zalosnym noobem. |
Cytuj:
|
elf fortece - na arcanistach dobry loot orshidki i woce
banuta na małpach - sporo kasy żółwie - sporo kasy piraci - sporo kasy + itemki addonowe ewentualnie jeszcze na guardach możesz |
Idz na malpy -1 i wez ze soba z 10bp manasow gwarancja ze sie zwroci + 10k w gp i jakies 10-20k w loocie B)
|
Jezeli chcesz miec duzo exp i troszke kasy idz na zolwie.
Jezeli zalezy ci na kasie idz na mintwwalin ,wez oczywiscie duzo parceli (tak z bp) z kasy bedziesz mial ~10k/h przy waste=0mf i 0 uh tzn wez sobie 2 uhy i z 5mf (protekcjonalnie) |
mintwallin plx?
exp moze nie najlepszy ale ile sie tam dorobisz ;) |
Exp dalej na allegro.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03. |