![]() |
Mail - password nie doszedł
Jako, że zgubiłem Recovery Keya, czekałem 30 dni na zmianę e-maila. 2 godziny temu zaakceptowałem zmianę, standardowa procedura, kazano mi odebrać maila z nowym hasłem na account no i... dupa. Martwie się, bo zwykle maile dochodzą w 5 minut. Może być jakaś przyczyna tego, że mail nie dochodzi?
|
zalezy gdzie masz zalozony mail bo jak w wp to sie nie dziw dojdzie moze jutro popoludniu:)
a jak np w onet to nie wiem czemu:D |
Cytuj:
|
Sprawdź czy nie ma w zakładce SPAM.
|
Nie ma w zakładce spam, maila mam na wp.pl. Troche się wkurzyłem, bo r-key zgubiłem, a jedyne hasło, to jest właśnie... no właśnie nie ma, bo nie doszło. Jak wysłałem e-maila do siebie od starszej, to doszło w minute. Może, to rzeczywiście tibia.com źle działa. A denerwuje się, bo zwykle maile od tibia.com max 5 minut mi szły. Tutaj minęło już... 10 godzin. No ok, zobaczymy.
|
trzeba było zakładać na gmailu :D:D
pozdro. Musisz poczekać ^^ |
1) To się nazywa "hasło".
http://www.dict.pl/plen?word=password&lang=EN 2) To hasło nie doszło, a nie ten "nie doszedł". To polskie forum, a mnie po oczach rażą teksty typu: "Password nie doszedł, help fast plx"... Jakby własnego języka nie mieli... Polacy nie gęsi... |
To faktycznie poważna sprawa bo ja dzisiaj chciałem sobie zmienić maila przez rec keya i mi nic nie doszlo na wp....
Chyba trzeba troche poczekać @Edit Najdziwniejsze jest to, że nie dochodzi tylko od tibia.com ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |