![]() |
Jak zacząć?
Witam! Jestem tutaj nowy, w tibie gram od wczoraj i niezbyt się łapie w tej grze. I stąd moje pytanie. Jak zacząć grać w tibie, żeby było widać jakieś efekty?
Jakby co jestem tam gdzie się zaczyna grę :P i nie wiem co robić. Z góry dzięki za pomoc. |
Poczytaj :
Poradniki Userow Poradnik Tibii.pl Tutorial Manual Na poczatek tyle :D ... Jak nie wystarczy to : ( jezyk angielski wymagany ) Poradnik dla Nowych Jak zaczac Bezpieczenstwo I mala rada odemnie ... - Nie wchodz na zadne strony o Tibii oprocz Tibii.pl Tibii.com - Nie daj sie nabrac na Ctrl + L ;) - Nie dawaj nikomu passow - Nie sciagaj smieci - Sciagnij se pozadnego Firewalla - Jak ktos Ci proponuje gildie to wchodz tylko na www.tibia.com , a nie zadne www.*******.webpark.harmoniagildia.pl ( przyklad ) I powinno byc dobrze B) ... Mam nadzieje ze pomoglem Pozdro , Xydijo @Down : Nie ma sprawy ... pozdro ;) |
wielkie dzięki :) właśnie zabieram się za czytanie :) pozdrawiam!
|
Witam mam problem z Tibia. Instaluje nowa Tibię 8.0 i wszystko jest ok, ale gdy uruchamiam ikonke pojawia mi sie komunikat:
"Video surface allocation failed (Error Code 13) Please choose another video graphics mode." Nie wiem co mam zrobic , bo chodzi tu chyba o jakis tryb grafiki [sorry ze pisze tutaj, ale na forach o temacie problemow nikt nie odpisuje. Chcialbym jak najwczesniej sie dowiedziec o moiim problemie z gory dzieki] |
^szukaj^ (10987654321)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:16. |