![]() |
Gif dla animowanego. Jpg sux.
Daj w png najlepiej. |
k. png. sie robi
fast odpowiedz ;) gratz :p |
Trawka oczojebna
Zero, ale to ZERO ozdóbek do tej trawki (drzewa, krzaczki) białe outfity -.- Jak na pierwszy fake 4/10 |
@Up
Zauważ, że tu nie chodzi o grafike tylko o całą historię gm i w ogóle. Parodia GM'owstwa. Jeżeli chodzi o fake'a bez oceny grafiki (bo o nią w tym fake nie chodzi) to daje 9/10. Szczególnie było najlepsze, gdy oni telepneli tego maga do swojej siedziby Pozdro |
Pomysł orginalny, lecz wykonanie już takie sobie
Jak to twój 1st fake, to 7/10 |
kurde, dawno nie widziałem takiego fejka. jest.... zabawny, hihi ^^
ale precla nie przebije :P tylko grafika nie jest zbyt ładna ;/;/;/ nie wliczając grafy 9/10, ale trzeba wliczyć i grafe, a przez to 4/10 :/ ale i tak spoko xD GrAtz |
xD
poszlo lepiej niz myslalem... :D thx4all comments :] |
OTSME PLAX? -.-'
Pisay jak nie zauważyłeś ? |
Skąd sie tacy biorą?
Geez...0/10 -ots me +fabula -reszta |
Sam fejk jest do dupy, ale to nie OTSME. Nawet sala z zabawkami.
|
Jedyne co mi sie w tym fejku podobalo to to dziecko na koncu z literakami ;d
|
Cytuj:
|
1) Pusto jak w głowie przeciętnego Tibijczyka. (nie obrażać mi się tu, w Tibię gra więcej idiotów, niż wynosi populacja Polski...)
2) Fabuła taka sobie, przy najmniej krytycznej ocenie. 3) Białe outy. 4) Teksty GMów - żałosne. 5) OTS ME. 6) Outfit "Magicznego Maga" ciągle odwrócony twarzą do ekranu. 7) Last but not least - ostatni screen. Żałosne. Ogółem - szmelc. Wyjdź, (drzwi po lewej) poucz się jak robić fake i wróć. |
@Up
na 5 obrazku jest plecami do odbiorcy :P tylko na 5... |
...
Tyle zafundował mi na ten post pan *.*. Nuuda. Opisać w skrócie? <taaak taaK taak nie> Jest sobie 2 pr0 elo 3 2 0 ziomów , robią niby to questa , okazuję się , że to nie o ten chodziło , przychodzi GM i spyla bo ziomy się n00bią. Potem się leją , mag wygrał , idzie dalej , patrzy a tam dużo ludzi nawalających się. Przeteleportowało go do GM's Isle (?) , a tam go kazali zabić sami się n00biąc. Koniec. Dziękuję. Nie ma za co. 2/10 Już fajniejsze jest granie w Sapera. |
1010010101101010010/10!!!1!!!
Z*******e :D:D:D:D:D:D:D:D:cup::cup::cup::cup::cup: 100101001010101010/10!!!!111112131!!! xDXxdx Nup? YEAH!!! xD
OoOoO.... Sorry za spam ale SUPER TEN FaAaaAKeeee! Noob Says: Plx Free Itans? n00b Syas: No! You are stupid noob! nup Says: Fool's Noob Mastah: OK OK!!!! PK'e |
Chyba wiadomo, komu możemy podziękować za wprowadzenie mody na debilne fake'i?
|
o co chodzi z otsme? -.- bo nie wiem ;/
|
slabe , mi sie nie podoba , ma byc smieszne a nie jest
dlatego ze pierwszy fake to 3/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |