Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Secura rare exibition (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=155157)

'o' 21-11-2007 22:26

Secura rare exibition

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34175
Za 10minut podmienie link na kejlokera !11: <

Etoric 21-11-2007 22:43

nie wiem co w tym fajnego? 50 minut czekania na 5 minut łażenia ..ta cała wystawa miała mniej rarów niż sashra ma na 3sqm w domku haha(;

Koszyk 21-11-2007 22:46

Double -.- sorry

Koszyk 21-11-2007 22:47

Bardzo fajny pomysl, powinni zorganizowac cos takiego na Antice czy cos... tam bylo by sporo itemow do pokazania... :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1758239)
nie wiem co w tym fajnego? 50 minut czekania na 5 minut łażenia ..ta cała wystawa miała mniej rarów niż sashra ma na 3sqm w domku haha(;

own3d :D

Juhhhhy 21-11-2007 22:57

Cytuj:

Jezeli secura byla by 1 swiatem ,ktory do tego pamietal by loot np z dli (great shield) tez mialaby tyle rarkow -.-

Avath 21-11-2007 23:09

@up
ale nie pamieta, ty zreszta tez nie wiec na chuj sie meczysz?
On stwierdzil fakt i ma racje.

Etoric 21-11-2007 23:14

zaraz zaraz..żebyśmy się zrozumieli-nikt nie karze robić wam filmu z wystawy pod jakimś mega przymusem, ba nikt wam nie karze robić tej całej wystawy. To tak jak się chwalić i robić wystawe z dragon shieldów na tygodniowym serwerze-nie masz nic do pokazania ciekawego-nie pokazuj. Tyle.

Juhhhhy 21-11-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1758351)
zaraz zaraz..żebyśmy się zrozumieli-nikt nie karze robić wam filmu z wystawy pod jakimś mega przymusem, ba nikt wam nie karze robić tej całej wystawy. To tak jak się chwalić i robić wystawe z dragon shieldów na tygodniowym serwerze-nie masz nic do pokazania ciekawego-nie pokazuj. Tyle.

Ukazywali najlepsze itemy na securze poniewaz byly 5urodziny gildii QOL

Ad3k 21-11-2007 23:56

Dziwić się potem że nie ma zbyt dużej ilości nowych filmów na forum tak jak kiedyś. Wystawisz film -> jesteś zjechany na forum -> drugi raz filmu nie dajesz i tak właśnie robi większość forumowiczów teraz. Kilka nowych filmów dziennie w tym większość to keyloggery. Ja za ten post też pewnie będę zjechany ale leje na to

Etoric to już bije wszelkie rekordy w wyśmiewaniu, obrażaniu etc ... już gdzieś o tym to pisałem więc się nie będę powtarzał

Etoric 22-11-2007 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ad3k (Post 1758460)
Etoric to już bije wszelkie rekordy w wyśmiewaniu, obrażaniu etc ... już gdzieś o tym to pisałem więc się nie będę powtarzał

człowiek, jak chcesz coś zrobić, żeby się podobało to rób to dobrze z głową a nie z fiutem.
A co do tego wyśmiewania to moje ostatnie tematy w których pisałem:

Temat numero 1.OjciecDirector wsadził link ze sp33dyshare to mu grzecznie wytłumaczyłem, że linki takie są zabronione, nie posłuchał się i złapał bana.
Temat numero2.Jakis nerwos69 założył z 5 tematów oczywiście robiących furore na tibia.de
Temat numero3.temat dot. balansowania postaci w filmie wmv, ja osobiscie tam nie widze żadnego wyśmiewania kogokolwiek
Temat numero4.eliminacje do euro blablabla
-koleś zapomniał, że brazylia nie leży w europie, po czym się wykręcał sianem że napisał to specjalnie
Temat numero5.robienie lootbaga
-przez 45 minut kolesie łazili po kazo i zbierali sam shit_crap
Temat numero6.aRchon elaw pokazuje guild house
co ja poradze, że on nie umie dobrze przepisać nazwy tematu z tibia.de?:/
I masz moje złośliwości i wyśmiewanie, z imbecyli próbujących zaistnieć tworząc brazylie w europie i archona elawa.

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=155182
mam ochote zabić tego walonego imbecyla, za to że jest rozgarnięty jak kupa liści:\

Capality 22-11-2007 00:52

Huhu, fajna kolekcyjka :]

Couranger 22-11-2007 00:59

Powiem tak nie bylo zle , jakies rarki tam maja.
Ale w porownaniu do domku Sashry to nic nadzwyczajnego tam nie maja xD

Slovik 22-11-2007 01:18

Eyyyy a dajcie filmik z domkiem sashry okej !

Master Knight de'Vere 22-11-2007 10:52

Cytuj:

No to się domyśl dlaczego na Antice jest tyle rare'ów.

Antica
Type: PvP
Online Since: January 07, 1997

Secura
Type: Non-PvP
Online Since: November 04, 2002

To były urodziny najstarszej gildii na Securze, a i tak nie udało się zgromadzić wszystkich rarów bo na przykład owner Horned Helmeta już nie gra i nikt nie mógł się z nim skontaktować od ponad miesiąca.

A jak chcesz porównywać wszystkie rary do tych twojego idola który ponad pół dnia dziennie spędza przed kompem bijać ten 192371 lvl no to gl.

Bialason 22-11-2007 11:06

faza w sumie
niektórych itemów sie nie spodziewałem

P.R.O.S.T.O. 22-11-2007 12:12

Gratuluje zorganizowania czegoś takiego na servie No-Pvp bo na pewno to nie było łatwe. Rary jak na Secure bardzo ładne i nie uważam, że sashra jest lepszy bo tam to są "zwykłe" itemki (przykład - nie tak dawno był temat o sprzedaży g-helmeta który poszedł za 3.5kk~, dużo? ; o).

Pozdro:D!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42.