![]() |
Secura rare exibition
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34175
Za 10minut podmienie link na kejlokera !11: < |
nie wiem co w tym fajnego? 50 minut czekania na 5 minut łażenia ..ta cała wystawa miała mniej rarów niż sashra ma na 3sqm w domku haha(;
|
Double -.- sorry
|
Bardzo fajny pomysl, powinni zorganizowac cos takiego na Antice czy cos... tam bylo by sporo itemow do pokazania... :)
Cytuj:
own3d :D |
Cytuj:
|
@up
ale nie pamieta, ty zreszta tez nie wiec na chuj sie meczysz? On stwierdzil fakt i ma racje. |
zaraz zaraz..żebyśmy się zrozumieli-nikt nie karze robić wam filmu z wystawy pod jakimś mega przymusem, ba nikt wam nie karze robić tej całej wystawy. To tak jak się chwalić i robić wystawe z dragon shieldów na tygodniowym serwerze-nie masz nic do pokazania ciekawego-nie pokazuj. Tyle.
|
Cytuj:
|
Dziwić się potem że nie ma zbyt dużej ilości nowych filmów na forum tak jak kiedyś. Wystawisz film -> jesteś zjechany na forum -> drugi raz filmu nie dajesz i tak właśnie robi większość forumowiczów teraz. Kilka nowych filmów dziennie w tym większość to keyloggery. Ja za ten post też pewnie będę zjechany ale leje na to
Etoric to już bije wszelkie rekordy w wyśmiewaniu, obrażaniu etc ... już gdzieś o tym to pisałem więc się nie będę powtarzał |
Cytuj:
A co do tego wyśmiewania to moje ostatnie tematy w których pisałem: Temat numero 1.OjciecDirector wsadził link ze sp33dyshare to mu grzecznie wytłumaczyłem, że linki takie są zabronione, nie posłuchał się i złapał bana. Temat numero2.Jakis nerwos69 założył z 5 tematów oczywiście robiących furore na tibia.de Temat numero3.temat dot. balansowania postaci w filmie wmv, ja osobiscie tam nie widze żadnego wyśmiewania kogokolwiek Temat numero4.eliminacje do euro blablabla -koleś zapomniał, że brazylia nie leży w europie, po czym się wykręcał sianem że napisał to specjalnie Temat numero5.robienie lootbaga -przez 45 minut kolesie łazili po kazo i zbierali sam shit_crap Temat numero6.aRchon elaw pokazuje guild house co ja poradze, że on nie umie dobrze przepisać nazwy tematu z tibia.de?:/ I masz moje złośliwości i wyśmiewanie, z imbecyli próbujących zaistnieć tworząc brazylie w europie i archona elawa. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=155182 mam ochote zabić tego walonego imbecyla, za to że jest rozgarnięty jak kupa liści:\ |
Huhu, fajna kolekcyjka :]
|
Powiem tak nie bylo zle , jakies rarki tam maja.
Ale w porownaniu do domku Sashry to nic nadzwyczajnego tam nie maja xD |
Eyyyy a dajcie filmik z domkiem sashry okej !
|
Cytuj:
Antica Type: PvP Online Since: January 07, 1997 Secura Type: Non-PvP Online Since: November 04, 2002 To były urodziny najstarszej gildii na Securze, a i tak nie udało się zgromadzić wszystkich rarów bo na przykład owner Horned Helmeta już nie gra i nikt nie mógł się z nim skontaktować od ponad miesiąca. A jak chcesz porównywać wszystkie rary do tych twojego idola który ponad pół dnia dziennie spędza przed kompem bijać ten 192371 lvl no to gl. |
faza w sumie
niektórych itemów sie nie spodziewałem |
Gratuluje zorganizowania czegoś takiego na servie No-Pvp bo na pewno to nie było łatwe. Rary jak na Secure bardzo ładne i nie uważam, że sashra jest lepszy bo tam to są "zwykłe" itemki (przykład - nie tak dawno był temat o sprzedaży g-helmeta który poszedł za 3.5kk~, dużo? ; o).
Pozdro:D! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |