![]() |
Dreamer's Challenge Quest
Mam pytanie dotyczące questa :
czy jeżeli pójdę z kolegą na niego, to każdy z nas musi mieć 2 deatch ringi itp ? czy wystarczy każdy z elementów tylko raz i tp się odblokują dla obojga ?? |
Ta, każdy po 2 ringi
|
Aha i jeszcze jedno : czy dam rade 50 ek w pomieszczeniu z wiezami ?? wiem ze jest ich 10, kazda wali po ~80, moge zalozyc tinga na utamke ;p
|
Cytuj:
|
Dasz rade, na wszelki wypadek wez kilka ss'ow lub might ringów + energy ring ;D
|
już zrobiłem ^^ +500 hp. zabrały wieżyczki ;p
|
Czy dam rade 69 ek zrobic sale z wierzyczkami? Ile reazy we mnie strzeli wieża zanim zdążę wypic potiona?
Nie chcialem zakladac nowego tematu. Widze ze kolega UP robil na 50, pytam bo youtube nie dziala ;/ I czy wchodzimy w tp miedzy dzwigniami czy moze w ten rzekomy po drugiej stronie pokoju? |
powiem tak :) wszystko zależy od tego jak szybko potrafisz przełączać dzwignie... jedna osoba może załapać tylko powiedzmy 250 dmg
zaś druga nawet 1k dmg (łącznie żeby nie mylić z 1 turą) Zasadniczo mając życie+mana więcej niż 1k można spokojnie zrobić to bez problemów więc sam się zastanów.. czy masz lagi czy zdażysz przestawić dzwignie w 1 ture ?i nie bój się wejśc do pokoju bo na starcie żadna wieżyczka Cię nie sięga więc masz totalny luz i czas na przygotowanie się :) |
Cytuj:
PS. W ciagu 1 tury ile razy moge zarzucic Strong Healt Potion? Wieża uderza raz na ture? |
Możesz użyc 2 health potion na 1 turę, a co do wieżyczek to nie jestem w 100% pewien, ale raczej jak zwykły atak czyli raz na 1 turę ;]
|
Być może już zrobiłeś tego Dreamera, ale napisze od siebie, że też obawiałem się tych wieżyczek na 76 rp ^^ Polecam, dla pewności, włączyć sobie utani hura+time ringa i po kolei klikać na dźwignie. Tym sposobem zabrało mi to ok. 100 hp łącznie ;)
|
Cytuj:
Wiezyczek nie ma sie co bac.. A ja doszedlem do komnaty gdzie trzeba uzywac na podowiednich polach LR , DR , FF , Wode... Przesunelem dzwignie wg opisu z tej strony i odziwo nie pojawil sie teleport zamiast kamienia czerwonego... o co kaman? |
Nie wystarczy tylko położyć odpowiednie itemy ale jeszcze dźwignię przesunąć. W spoilerze powinieneś mieć wszystko opisane ;)
|
Cytuj:
Polozylem na polnocy LR , na po;udniu DR , przesunelem dzwignie na polnocnym zachodzie kolo fointanny... na zachodzie wylałem wode a na wschodzie polozylem FF .. mimo to nie pokazal sie teleport.... wiec o co kaman? ;> |
Hehe ja poszedlem 38 rp na DCQ przeciagnołem all dzwignie mialem 480 hp~ i 200 many i poleglem w 2 sec ;dd;dd
|
Cytuj:
hehe .. a ja dalej niewiem o co chodzi :/ Kłade te cholerne rzeczy .. na swoich miejscach .. potem przesuwam dzwignie a teleport i tak sie nie pojawia zamiast kamienia :/ a robilem ze stronki tibi.pl ;/ |
wiesz w czym błąd :) ?
Najpierw przesuwasz dźwignie a dopiero potem nalewasz wode :) w drugą strone nie przejdzie więc kolejnośc jest taka "life ring, death ring, firefield, dzwignia, woda" i ukazuje się taki słodki widok który Tobie też powinien się ukazać : http://img341.imageshack.us/img341/3164/ss2ll1.jpg |
Najpierw kladziesz death ring i lr, idziesz 'wlaczasz' prad, dopiero potem woda i ff... Mi wiezyczki 220hp zabraly ^.^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |