![]() |
parę pytań o thais
Witam zamierzam zacząć grać knightem a na 8 levelu wybiorę thais.Proszę mi powiedzieć czy niedaleko thais są miejsca gdzie mog trenować skile z rotami oraz gdzie kupuje się w thais dla knighta czary i gdzie jest tam sklep gdzie mogę wymieniać złote monety na platynki??
|
http://www.tibia.pl/map_thais.php
Rotów nie ma, ewentualnie kaz... ale możesz na początq na trollach expić... |
Jak to rotów nie ma ???
Roty są przy północnej bramie na lewo do takiej chatki a jak już zejdziesz po schodach to kieruj sie w strone północy. RESPECT !!! |
Me n00b plx? Dopiero się wprowadziłem do Thais, zawsze expiłem/treniłem w Venore...sry za błędy informacji ^^
|
Ludzie
Najwiecej Rotow blisko Thais jesst na fibuli!!
Jestes na fibuli idzesz do simona kupujesz keya za 800 gp wlazisz do studni pokonujesz kilika poison spiderow i masz drzwi otwierasz i jest kilka pomiesczen to w jednym sa orki w drugim szkielety brholdery i dsy a w trzecim roty cala masa i 3 dski milego huntu :) |
Jest też fajne miejsce zaraz koło cycków i troli. Tam jest respawn chyba 6rotów i długa jaskinia. Ja staję na początku i blokuje się parcelami a rotki same przychodzą. Ludzi praktycznie nie ma wogóle
|
@up
Ty idioto, po co odświeżyłeś temat sprzed 4 lat? -.- |
omg kolejny archeologX(
|
Kurwa ale dojebal ziomek :D
CHyba rekord pobiles, temat sprzed 4 lat xDDDD |
Hmmmm.. może poprostu zamknąć ten temat a nie jeszcze z 15 osób napisze Stop archeologom czy cośw tym stylu... ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |