![]() |
Jak na 12 lvl powalic wywerne?
Na pierwszy rzut oka jest to głupota ...
Lecz wywerna jest naprawde slaba i tylko sie wydaje trudnym przeciwnikiem a oto co bedziesz dla nas naprawde przydatne : FOOD (sporo) BAJERY: life ring mana fluid energy bomb B) Jednak aby tego dokonac potrzebne skille PALLADYN: DISTANCE 40-50 SHIELDING (bez znaczenia) KNIGHT: ATACK: 50-60 SHIELDING (bez znaczenia) MAG I DRUIDZI LEPIEJ NIE...CHYBA ZE UZBROJENI w energy bomby :D Lecz trzeba pamietac ze nie wszedzie taka walka sie uda... Jednym takim dobrym mjejscem jest na zachód od carlin znajdziemy tam jedną wywerne na pietrze. Taktyka prosta: Palladyn zchodzimy uderzamy w dol ( oczywiscie z gotowym do uzycia czarem exana pox ) UWAGA NIE ZACHODZIMY DALEJ BO JAK NAS UPIJE TO TEORETYCZNIE PO NAS knightem tak samo tylko zanim ruszymy wejdziemy raz i czekamy az wywa przyjdzie . UWAGA: WYWERNA SIE LECZY WJEC JESLI NIE DAMY RADY JEJ ZABIC WYSTARCZY JA POMENCZYC TAK TROSZKE A POTEM CZEKAC AZ PRZYJDZIE DUZY LVL I JA UBIJE WTEDY MOZEMY WKROCZYC WALNAC JESZCZE Z 2 RAZY ALBO CZEKAC NA DOLE A LOOT NASZ ;) TO WSZYSTKO TEN PORADNIK JEST SPRAWDZONY PRZEZ EMNIE I MOICH KOLEGOW ... NASTEPNY BEDZIE JAK LATWO UBIC DEMON SKIELETA...(JUZ WKROTCE ) |
mało zrozumiałe, mało przydatne, :|
|
Dla czego?
idzesz na zachod od carlin tam masz wywerne... Bierzesz itemki... Skile napisane... I czego chcesz wjecej taktyka tez jest wchodzisz i zchodzisz... Cos nie czytelne? |
Ale mi to taktyka latasz up/down i to wszystko poza tym trzeba być skończonym idiotą aby expić na 1 wyvernie co respa ma wolnego jak ślimak ..
|
Cytuj:
Buhahahahaha , do szkoły NOOBY! |
że o tym ,że nic nie napisałeś o dwarven ringu nie wspomnę
poradnik po byku |
zrobie se pala i sprobuje ahahahahahaha
|
1. Klawisz caps Lock mi nawalił...
2. Dwarwen ring jest mało potrzebny , bo ona przy takiej walce żadko upija . 3.A co przyczepiasz sie do respawnu? Jak ci nie pasuje to lecisz na demon skielety i ghule które są obok . Jak ci chodzi o dużo emocji i szybkiego respawna to zapraszam w okolice venore gdzie masz 3 wywerny z obstawa... 4.Na obrażąnie moich kolegów to juz nic nie mówie... A jak już to proszę mederatora o usunięcie tego tematu bo jeszcze ktos się zabije |
omg.
ja paladynem na 9 lvlu ubiłem vyvke przy skillu 35 , nie tracąc hp i wcale tego nie uważam za spore osiągnięcie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po prostu upily mnie i sie ruszyl 3 sqm w gore ... one mnie okrazyly i na DEEP RED uzylem utamo xD w ostatniej chwili omg wiec nie pisz ze jest nie wazny -.- |
Cytuj:
@down: co fakt to fakt, może teraz ja napisze jak pokonać orca warriora na 8lvlu -.- |
Cytuj:
|
slabo jak masz pisac takie poradniki wez sie za inne...:P 3/10
|
Esh...ta na 12 lvlu.?
Ja uważam że tylko noobki mają pomysły żeby na takie stwory chodzić na takim low lvlu... Ja zaczołem chodzić moim pallkiem na 24 lvlu ze skillami 56/38 i ze h spearami..i tak marnowalem ze 6 manafluidow zanim ja ubilem i kilkanascie runek ;/ PzDr B) |
Cytuj:
|
@up
No no tylko wtedy jak zapomnisz założyć okularów |
Nie zbyt fajny ten poradnik.Knightem lepiej poczekać do 20 lvl'u i skilli ~50/50 i fury cluba, albo wziąć pare runek hmm...
|
-.- Wyvernowi wale hity po 140- Teraz na 26 lvlu
A jak wezme kilka runek to mam ubite w 30 sekund najwięcej.. Ja od 25 lvlu chodzę solo na dragi z samymi mf :p |
Chwalisz sie czy zalisz?....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26. |