![]() |
TibiCam- problem
Pobrałem TibiCam, która nagrywa filmy pod tibie 8.0
Wypakowałem ją. Włączam Tibie 8.0 i następnie TibiCam Loguje się na swoim koncie, wchodzę na postać i klikam w tibicam active i następnie record i niby nagrywa a jendak kiedy przerywam nagrywanie i chcę znaleźć ten plik .rec to nigdzie go nie ma Czy powinien pojawić się jakiś komunikat o rozpoczęciu nagrywania? Czy zmienia się coś w oknie gry, jest coś co informuje o prawidłowym działaniu tibicam? Bo wydaje mi się jednak, że coś nie tak z tym nagrywaniem Help!;( ---------- W dziale filmy nie będę robił śmietnika bo tam to raczej tylko bezpośrednio filmy się daje xd:p |
klikasz aktywacie a pozniej nagrywanie i wybierz ^^
|
No i robię tak i nadal nic x/
klikam podczas gry Active i potem Record, następnie Stop recording i browse. Wpisuje nazwę i Zapisz. Jak wchodzę w ten folder gdzie zapisałem to pliku z filmem nie ma:( |
Aktywacje i record oraz browse, no i pozostałe czynności wykonuje się przed zalogowaniem, a nie w trakcie grania.
|
O, thnx wielkie;)
A jak to jest z wyłączaniem? Daje stop recording i wyłącza mnie z postaci. Czy to ma tak byc? Czy moze koncze nagrywanie automatycznie po wylogowaniu z postaci? I czym mogę sklejać nagrane filmy? Jak ewentualnie zmienić format pliku? |
Cytuj:
Cytuj:
Zmieniać formatu pliku z filmem się nie da. |
No tak ale nie pozwoli mi to na dodawanie dźwięku, efektów przejścia itp.
Czy żebym mógł to robić, muszę zmienić program nagrywający? |
Cytuj:
|
No właśnie tak myślałem xd
Czyli jakieś programy typu Fraps, AviScreen. Chyba, że istnieją jakieś lepsze, bardziej wydajne? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |