![]() |
Czy ma ktos sposob na lagi?
Witam
Mam pytanie odnosnie lagow , freezow Jak moge sie ich pozbyc ?? Tak wyglada moj ping http://img236.imageshack.us/img236/8547/beztytuukz1.jpg |
Napisz czy masz osiedlówkę, czy np. neozdradę. Możesz zastosować programy do optymalizacji neta, poszukaj na google. Do szczegółowego pomiaru prędkości neta polecam www.dsl.cz (kliknąć na wskaźnik i poczekać).
|
Hmmm...
Jesli o to chodzi to mam modem Nie mam sieci A jakie programy konkretnie? |
|
Cytuj:
|
Z gory thx zaraz je wyproboje ;)
Gdybys jeszcze wytlumaczyl co tu zorbic to by rox bylo xD |
Do tibii potrzeba łącza szerokopasmowego :x Mi niektóre z tych programów pomagają, aczkolwiek nie pomogą w 100%. Zwiększa się przede wszystkim prędkość ściągania. Freezy i lagi raz są a raz nie ma 0.o
|
Mozesz wytlumaczyc wszystko po kolei co i jak robic?
Sciagnolem turbo internet booster Ja freeze mam od jakiegos czasu juz wczesnije nigdy nie mialem |
Lepiej ściągnij jakiegoś dobrego antywirusa, bo z tego "turbo internet booster" wyskakuje mi jakiś trojan (downloader).
|
Skanuje msk vir
Moi koledzy rl maja tego samego neta co ja i nie maja takich problemow... |
Powiem ci ze mam taki sam problem mam Stale lacze 1 mb i tez mam freez'y i lagi od jakiegos czasu... A kumpel ma tego samego neta i chodzi mu normalnie (zrobilem nawet format bo myslalem ze to wina kompa ale to nic nie pomoglo)
|
Najlepsze rozwiazanie jakie znam-odlacz modem gwarantuje ci ze na 100% lagow nie bedzie
A tak powaznie to mozesz wyprobowac takie programy jak Game Boost czy jakos tak ale ja nie wieze w skutecznosc takich programow PS.Najlepiej przestan grac w "Tibie" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |