![]() |
Ghazbaran - Harmonia (owned)
Link by Stonek (7 minut)
Rehost na tibicams Link by Pancras Dragonheart Ghazbaran owned! Loot: [ITEM]Demonbone[/ITEM] |
Gz ubicia i w końcu filmik jakiś :D
http://www2.turboshare.de/v/1749817/ghaz.rec.html Tak tak ja was tez kocham :) |
WIecej tu niemozna powiedziec. Gratz
|
Candia gratuluje ubicia Ghaza.
Candii gratulujemy noobow przez ktorych nie udalo sie ubic Ghaza w zeszly tygodniu. |
giezet,szybkie te combo leciały ;o
omk moguem zobatshyc mateoooosha:cup::cup::cup: ale i tak nie moguem to dotknonc :(;(;(;( |
dobra wszystko fajnie, ghaz padl, tylko JAKI LOOT?
|
Szkoda Tedunia:(
Harmonia gratz:cup::cup::cup: |
Biedny achonek :< bot sie wylaczyl i sam sie musial uhac a pozatym gz dla m wallera _/ i wogole niezle poszlo gdyby nie herg itp to by nie zginal :D filmik dobry ale nie trza bylo uciekac jak sie przezucil XD
@ edit 17:16 Herganon [245]: 23:16 You see a demonbone (Atk:48 Def:38 -2). It can only be wielded properly by players oflevel 80 or higher.Itweighs 180.00 oz. |
|
Ładna akcja... ładna TibiaBot NG.
|
heh nieźle, pancras w kilka sec, ale ładnie się trzymali :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Można się było spodziewać, że jak Ruthless będzie to ghaz spokojnie padnie. |
@up
hah to bylo spokojnie? to byla najwieksza rzeź na harmonii ever najcieszszy boss najwiecej fragów totalny owned |
Cytuj:
|
Ostro ; d.
Szkoda, że achon padł, mogli go trapnąć jakoś m wallami na niskim red, anyway gratz, jeden demonbone więcej w tibii : P |
~2 dni temu jak ubili ferumbrasa napisałem że chciałbym zobaczyć ghazbarana w ich wykonaniu! długo nie czekałem B) trochę osób padło ale i tak ładnie poszło
|
Cytuj:
|
Ruthless to legendarna gildia już :P a ich GH to juz w ogóle tylko brakuje takich naprawdę ekstra rarków .. demon legsy, broken amulet ;p ale juz ich raczej nie będą mieli :(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:11. |