![]() |
Granie w Tibie.
Hmmm, jak by tu zaczac.. Juz wiem. Chcialbym sie dowiedziec ile gracie w Tibie i czego zescie sie dorobili, chodzi mi glownie o: Lvl, mlvl, skille, fishing. Najlepiej gdy napiszecie o swoim glownym charu ;) Ok ja zaczynam:
Gram w Tibie 11 miesiecy. Dorobilem sie 28 lvla, 40 mlvla (skille pomine :P) i 60 fishing. Gram w tibie ~2h dziennie :D Morze to nie za duzo czego sie dorobilem ale cos. Mniej wiecej tak to ma wygladac :) Morze |
Ja sie dorobiłem 63 lvl master sorcka :P Mlvl 50, skille 21 na 26 fishing 67 (nie łowie za dużo). Ale Tibii już podziękowałem dawno temu, czekam na rozwój programu "Open Tibia Server".
PS. Już takich tematów było bardzo dużo:P |
W Tibię gram 2 lata. Nie gram dla lvlu, głównie po to, żeby pogadać z kolegami (Tibia "rozbudowane GG" [txt by Art~]), potrenować, wybrać się na jaki¶ quest paczk± z rl. Postaci mam dużo, a moja aktualna postać to 39 E-knight.
|
Gram hardkorowo od poczatku wakacji, ale dopiero tydzien temu stalem sie prawdziwym nalogowcem (pacc :tongue: ) tempo expienia skoczylo, przyjemnosc o wiele wieksza.... Nabilem fajne skile jak na non-pvp (71/69) i lvl 37... I jest coraz lepiej B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:58. |