![]() |
Rodzinka Galixa - Ogłaszamy rekrutacje !
Rodzina Galixa oglasza rekrutacje na serwerze LUNARA.
Zastanow sie dobrze czy chcesz do nas dolaczyc ! Jesli po miesiacu gry masz zamiar z nia skonczyc to nie wchodz w to ! Co nas łączy ? Wiele ! - Wspolne hunty, quest making, pomoc w skillowaniu expieniu. - Wspolna walka przeciwko wrogom. - Nick wg schematu : Twoj nick + Galixa - Przyjazn i zaufanie Galixa to gildia demokratyczna, zalozona przez doswiadczonych graczy. Wstepnie poszukujemy po 2 charow na kazda profesje a wiec : PALLADIN : - Nielouis Galixa - Berotti Galixa KNIGHT - - DRUID - Aqua Galixa - Shan Galixa SORCERER - Lady Galixa - Demos Galixa Jesli zawiedzie jeden z nas, zawodza wszyscy. Jesli wygra tylko jeden z nas, wygrają wszyscy. Galixa to nie gildia ! To filozofia ! Chetnych prosimy o zostawienie GG w TYM TEMACIE ( nie na PW), odpiszemy. Pozdrawiam i aVe Galixa EDIT z dnia 26.XI 2007. : Poszukujemy juz tylko 2 knightow, przypominamy ze stawiamy monka :) |
hmm... jeżeli mogę dołaczyć to bede pallkiem nick Draqon De'Galix :p zmeieniłem xD
|
Jeżeli to ma być takie jak napisałeś
Cytuj:
Profka : Pallek (mam PACC) Nick : Sion Galixa |
Zapraszamy obu was :D Napiszcie do Aqua Galixa
|
Ja dołącze do tej Gildi! Będę posiadał nick Nikelouis Galixa :D
Napisze do Ciebie ! Ale nie bądź zły gdy będę mieć 1 LvL || Napisz na GG : 7193885 |
Demos
siema jestem jednym z rodzinki "wujo" :D dawac do naszej rodzinki bendzie fajnie.. no :pp See U In Tibia :p B)
|
Nie aktualne.
Post do usunięcia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |