![]() |
Dwarf Guard vs 25 lvl Druid
Mam Druida Z 25 lvlem.Zastanawiałem się długo i po namysłach doszedłem do tego , że dobrze by sie expiło na DWARFACH GUARDACH.
Chciałem dobić 28 lvl i spokojnie expić tam z Monkiem.Ale teraz utworzyły się pytania: - Z iloma Monkami expić - Ile zabrać bp Manasów - Na której kopalni expić (tu prosiłbym o mape) - I od Którego lvla spokojnie tam poexpie Moje eq to: Blue Robe, Vampire Shield, Knight Legs crown helmet volcanic rod Proszę o pomoc! :confused: Z góry DZIĘKUJĘ |
Tak wiec Proponuje Chodzic z 1 Monkiem
Na kazdy lvl potrzebujesz około 2 bp manasków Radze schodzic na sam dól kopalni expic na najniższym poziomie kopalni Mapki niestety nie mam :) Każda kopalnia jest dobra :) Nigdy ale to nigdy nie idz bez przynajmniej 2 SD ze sobą bo możesz sie zdziwic JA EXPIE NA DWARFACH OD 13 LVLA (Na GUARDACH) I NIGDY NIE BYŁO PROBLEMÓW PADŁEM MOZE RAZ NA 14 LVL BODAJZE |
A czy zabierać jakieś uhy/ihy/gfb/hmm?
|
Moim zdaniem na takim lvl ta kopalnia bedzie najlepsza:
http://i53.photobucket.com/albums/g6...Kopalnia-5.jpg (cyferki to liczba guardow) Lazisz se tam z volcanicem.A jeśli sie odwarzysz to mozesz zejsc z monkami na ten poziom: http://i53.photobucket.com/albums/g6...kopalnia-6.jpg Wez gfb i kilka HMM, ihy no i manasy:p. Aha mozesz tez pojść do kopalni 5(ta na wschód) na -5, ale nie mam mapki niestety:/, obejzyj se filmik cichego z tej kopalni. |
Dziękuję za tak szybkie odpowiedzi :)
|
Weż na wszelki wypadek troche SD... No i nie wybieraj sie bez GFB i HMM :D Monki to 1 starczy
|
Ale ile BP MANASÓW WZIĄŚĆ?
|
Mysle ,ze z volcanicem 1bp/h. A co do kopalni to ja radze labirynt. Na poczadku troche wyropujesz i polatasz wokol dziury a potem lajtowo. Na powrot radze wziasc okolo baga gfb bo jak bedziesz wracac mozesz sie natchnac na full resp na -4 a nienajprzyjemniej sie wraca z mala iloscia mfow przez full resp 8o
|
Cytuj:
|
:]
napewno z 1 monkiem ja by bral 1 bp mf tylko na wszelki wypadek
|
Cytuj:
|
Dzięki ALL! Dobijam 28 lvl i idę na guardy z:
- 2 bp mf - bag gfb - bag uhów i ihów - parę HMM i SD - i z 1 monkiem Teraz będzie mi dużo łatwiej JESZCZE RAZ THX! :) |
2 monmki i jazda czasem gfb na wieksza ilosc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |