![]() |
Tutor!
Mam pytanie:
Tutora mozna uzyskac jezeli ma/mialo sie pacca i 20 level. Takowe konto posiadam ,ale raz sie stalo tak ze firma przez ktora kupowalem pacc'a wycofala mi go i zwrocila pieniadze. Potem kupilem pacca na 360 dni. Na swoim koncie mam warn: "cancelled payment" czy jakos tak. Czy to zniknie? A jak tak to po jakim czasie? Prosze o wypowiedz Senior tutora najlepiej. |
Jeżeli się nie mylę, to zniknie, kiedy kupisz nowego PACCa.
|
Cytuj:
Ten Criminal Record na 99% nigdy nie znika, tzn, że z posiadaniem tutora możesz się pożegnać, ofc na te 90% |
Cytuj:
|
to nie jest cryminal record!!!
Tutorem moze zostac osoba nie posiadajaca zadnego cryminal recora a takze taka ktora nie ma ("cancelled payment")!!! Zdjecie wkleje jak wroce do domu. nQ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
http://img75.imageshack.us/img75/5043/paccwm8.th.png
prosze o wypowiedz kogos kompetentnego:P bez urazy tam wszyscy up:P |
@up: Daj ss twojego criminal record. Na tym ss powyżej nie ma criminal record, tylko payment information, a to dwie różne rzeczy. Nie przypominam sobie, żeby to mogło przeszkadzać w zostaniu tutorem.
A najlepiej po prostu kliknij w przycisk "Become tutor" i zobacz, czy zadziała. |
Crimnal record znika po 6 miesiacach od ostatniego wpisu, ale ta informacja(patrzac na screen ktory podales) nie jest w crimnal record tylko w histori platnosci ktora nigdy nie znika(a przynajmniej nigdy nie slyszalem zeby znikala).
Nie jestem pewien czy to przeszkadza w zostaniu tutorem. Kiedys na pewno bylo tak ze z invalid payment na koncie nie mozesz zdawac na tutora, ale w tej chwili nie widze tego nigdzie w wymaganiach na tutora. |
Cytuj:
|
[Edit]
Możesz zostać tutorem od razu po zniesieniu bana za invalid payment. Czyli jeśli spełniasz wszystkie inne kryteria, to nic nie stoi na przeszkodzie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |