![]() |
Co po paccu.... ??
Zawsze mnie interesowała odpowiedź na następujące pytania:
1) Wykonałem postman quest na paccu -> więc gdy już stracę pacca nadal mogę używać skrzynek przy ekspowiskach. 2) A co jeżeli wykonam explorer society quest -> czy po paccu nadal mogę się teleportować z Northport do Port Hope? 3) A co jeżeli wykonam Dreamers Challenge Quest -> czy na faccu będę mógł się teleportować na tereny dla pacc? Ale znając Cipsoft to raczej niemożliwe :] |
Ad. 1: Szukaj.
Ad. 2: Szukaj. Ad. 3: Szukaj. |
1. tak
2. nie 3. nie @up nie wiem po co sie odzywasz, ja tam jeszcze takiego tematu nie widzialem. |
Cytuj:
2.Nie 3.Nie |
1. Możesz otwierać te skrzynki.
2. Nie, przecież to logiczne, jak nie masz pacca to na teren dla pacc nie wejdziesz :) 3. Zobacz 2. Pozdro :) @EDIT lool ale jesteście szybcy! |
Cytuj:
od tygodnia widze twoje posty i żal mi ciebie jeżeli niemasz nic konkretnego do napisania to <ocenzurowano> nieofftopuj |
Hmm, pomyślcie tylko... za wykonanie jakiegoś tam łatwego postmana można dożywotnio wysyłać parcele... a tutaj wykonujesz jedne z najtrudniejszych questów w tibii i.... nagroda powinna być większa a przynajmniej też niezależna od tego czy masz pacca. Wiem, wiem marzenia :D.
|
Niektorych rzeczy nie rozumiem:baby:
widzialem duzo gosci na faccu w Ankrahnumn albo na Edron. Nie wiem jak to jest mozliwe... Moze mi ktos pomoc? |
@up: nie mieli kupionej promocji, byli w faccowskich outfitach: inaczej niemożliwe
@down: to jakby ich widział? |
Cytuj:
|
Dziwia mnie ludzie ktorzy na kazdego posta znaja jedna odpowiedz :
Szukaj Boze przeciez nie jestescie sami na tym swiecie i inni chca znac jakies wskazowki a jesli uwazacie sie za jakichs Evul Mastahs tej gry to ze tak sie wyraze (sory za wulgraryzm) wy*******ac z tego forum poniewaz owe forum jest poto zeby ludziom pomagac a nie poprostu nabijac posty ... Po postmanie zawsze bedziesz mogl uzywac skrzynek a co do teleportow na faccu do miejsc na paccu to chyba odpowiedz jest bardzo logiczna :) ludzie robili by DcQ i nie kupywali by Premmy :P Przynajmniej Udzielam wiedzy w swoim zakresie btw . Zroic kompletny DcQ jest wyjatkowo trudno :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |