Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Counter Strike (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=155752)

Ketras 27-11-2007 21:25

Counter Strike

Witam wszytkich chcialbym sie nieco dowiedziec o Counter Strike.
Czy jest to darmowa strzelanka przez internet tak jak wolfestein ET w ktora aktualnie gram.Chcialbym sie dowiedziec jak zalozyc konto skad pobrac instalke do gry i do multiplayera i czy ta gra cos kosztuje mam nadzeje ze nie bo podobno jest super prosze o jak najwiecej informacji na temat tej gry :D

Bluray 27-11-2007 21:53

Zły dział, to nie RPG

juran_se_spychowa 28-11-2007 15:07

z tego co wiem jest popularna strzelanka a w dodatku online.
Instalka chyba nie jest jeszcze darmowa ale cała późniejsza gra tak. Postaci jako takiej sie nie zakłada tylko wprowadzasz swoje name i wbijasz na server.

Jak coś źle powiedziałem, prosze mnie poprawić

Duke Dran 28-11-2007 15:35

Counter Strike - Sieciowa strzelanka znana na całym świecie, popularna do dnia dzisiejszego. Jeśli chcesz śmigać po necie musisz kupić grę. Polecam oczywiście kupić Counter Strike Anthology, który nie jest drogi, a daje jeszcze więcej możliwości zabawy. W paczce jest CS 1.6, CS:CZ, CS:CZ-DS do tego można pobrać za pośrednictwem Steam'u Day of Defeat, który był/jest konkurencją dla osławionego ET (DoD - Strzelaninka online osadzona w realiach II Wojny Światowej, moim zdaniem o wiele lepsza od ET). Do tego jest możliwość ściąnięcia innych gier (za darmo) jak Half life clasic czy rikochet (czy jakoś tak). Naprawdę polecam!
Cytuj:

jak zalozyc konto
Konto zakładasz podczas instalacji w Steam.

Karl0ss 28-11-2007 17:00

Dodam jeszcze, że jeżeli w CSie znudzi ci się zwykłe strzelanie to masz przeróżne "mody" (nie modujesz gry, tylko serwer jest "zmodowany") np. Warcraft3 (tzn. rozwijasz sobie postać i masz różne moce typu teleport itp.), Piłka nożna, Zombiaki vs Ludzie i wiele innych (tylko trzeba odpowiedni serwer znaleść).

Pozdrawiam

Kozunek 28-11-2007 19:51

Zawsze można jeszcze pograć na nonsteam ale to już podchodzi pod piractwo więc nie polecam... A CS 1.6 to najlepsza gra w którą grałem.

Radix 28-11-2007 20:00

Odradzam non-steam. Zbyt wiele cheatów - możesz stracić szacunek i zapał do gry. Moim zdaniem można wydać te ~55zł i cieszyć się grą. Ludzi gra mnóstwo, więc nie ma kłopotów, że zabraknie serwerów.

Soldier_PL 30-11-2007 02:00

Ja tam gram na non-steam nie chce mi sie kupywac 50 zl?Juz wole cos innego .... i jeszcze cos Ketras dla ciebie w csie chyba sie zdobywa lvle ze napisales ten temat w dziale rpg,crpg i mmorpg xD.

Doomhammer 30-11-2007 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soldier_PL (Post 1769613)
Ja tam gram na non-steam nie chce mi sie kupywac 50 zl?Juz wole cos innego .... i jeszcze cos Ketras dla ciebie w csie chyba sie zdobywa lvle ze napisales ten temat w dziale rpg,crpg i mmorpg xD.

nie w kazdym rpgu sie zdobywa lvle...
A tak zeby niebylo offtopu : dla mnei najlepsza strzelanka w jaka gralem , kupilem steama i niezaluje.. codziennie pykam z kolegami - pelno zabawy daje cs ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02.