![]() |
Walki graczy.
Wiec zaczynamy! :D! Robie fake pt. Walki paskowe. Co to jest? Jak walki graczy tyle ze to nie gif! Zglaszaja sie 2 osoby albo 4 bo sa tez walki teamow. Oto przedstawienie!
Przedstawienie: Ukryty tekst:
Prosze sie zglaszac!! Teraz robie fake Team fight. Zglaszaja sie 4 osoby ja podziele druzyny! Pieszy czlonek: Avenlight! Drugi czlonek: Szlaja! (tak to ja!) Trzeci czlonek: Kashek Czwarty czlonek: |
Taki sobie pomysł. Mało rozbudowane te walki. Cuś takiego powinno mieć minimum te 9 kadrów.
|
Moge wziasc udzial. Ale czy trzeba dac outy w pozycjach "chodzonych". Bo jak nie to sie zglaszam. Napisz czy trzeba to dam outa, nick i co tam jeszcze chcesz. ;)
@edit Dobra masz tu zamowienie. ;) Nick: Exoriss Out: http://img403.imageshack.us/img403/6522/ssinmv1.png Wszelkie prawa zastrzezone. |
Ehhh... Temacik juz byl, z czego ja mam 1 :D ale niech ci bedzie moge sie zglosic, zobaczymy jak zrobisz. Postaraj sie! I oczywiscie chce wygrac! :evul:
Name Tataskers Out:http://img255.imageshack.us/img255/8...ztytuluia7.png Umiejetnosci sa oczywiste mianowicie: Ja i moj pies -Szybko chodzimy -Nawalamy z bliska (ja axe, pies ten czarek) Trzeba dac mu szanse, chociaz gify sie w takich walkach sprawdzaja :], jesli chcesz to zglos sie tez u mnie, znajdziesz moj temacik kilka nizej jako pojedynki uzytkownikow. Jesli NIE ZROBISZ TEGO DOBRZE, TO BEDZIESZ ZTATASKERSOWANY! Tyle! |
Dobra dobra walki moga byc ale zeby byly dluzsze. Kiedy nastepna walka?! :)
|
Strasznie zerżnięte z Fakez Arena :P
Ale może być... |
Phi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Też takie coś robiłem tylko że gify, i były MIODZIO! Alemi sie znudziło. A fake'i paskowe to wiesz w ucho se wsadź. BYŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Hmmm... za chęci 1/10 bo wiesz, siedzeniem więcej sie napracujesz. |
@ 2 up
A nie zdziwilo cie ze... Wszystkie imiona z tamtad pochodza? -.-' @up mowi to ten co dal fake na forum gdzie najlepszy fake byl fakem Oroga i go jeszcze zbluzgali... ZAl |
Nie potrafisz przyjąć do siebie faktów? Żal... To chyba jest forum? Mogę wyrazić swoją opinie a ci gówno do tego. To, że ona jest dla ciebie negartywna to odrazu jakieś wonciki masz żal ;]
|
|
@Mixer
Pokaż jakiegoś swojego fake, skomentuje , pośmieje się xD Przybysz zza światów, mhroczny kosiarz w wersji ze swordem lub kosą Ukryty tekst:
Tylko amm nadzieję że plansza większa będzie jak walki temaowe xd |
A co ja ci bede pokazywał. To ze jesteś 3 dni na forum noobku, a ja byłem retired dlugi czas to możeszmnie nie znać, newbie'u.
Poszukaj se żalu. A co tam w sumie masz jakiegoś fake'amojego, dziecko: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=134516 |
Cytuj:
|
żalu yhy... jesteś ode mnie więcej na forum o 4-5 miesięcy "żalu"
poszukaj wyjścia ok? |
srednie..:P
|
A ty psozukaj odpowiedzi na pytanie, czemu sie nie udałeś ;<
Żalu a tak btw. widziałem twoje "Fake'i". Większego brzydactwa ten świat nie widział ;) |
Może tak przestaniecie się wyzywać i spamować jak małe dzieciątka , tylko albo przeniesiecie się na GG czy AQQ czy inne takie , albo nie spamujcie . Bo i z jednej , i z drugiej strony , zachowujecie się jak dzieciaczki . Dziękuję za uwagę.
Nie ma za co. Phew. Może byś tak zaczął? :F Bo to już 2 strona , a jeszcze ani jednego parta ;f |
Po prostu idioci...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |