![]() |
Knight bez skilowania
No właśnie tak jak w temacie: "Knight bez skilowania" Czy to możliwe??
Otóż mam knight 17lvl skile 51/48. Nie nawidze skilować, a narazie profesji magicznych mam dosyć. Czy da się jakoś takim knightem grać?? |
Spójrz w lewo na mojego knajta. Ja nigdy nie skilluje, a mam 40 lvl. Wiec da się grać i to calkiem fajnie.
Jak ktoś widzi w tej grze tylko exp i skillowanie i tylko expienie jest fajne to szkoda mi go. Ja nie skilluje, expie na łatwiejszych potworkach i też fajnie mi się gra.;) |
Cytuj:
|
@up
46lvl i 71 dista to tez nie wiele ;P |
No wiesz !!!
Mi się też wydawało że lepiej expic ale gdy dowedzilem ze od skilli zadaje się wieksze hity to wolalem skilowac i na 20 levelu mam skille 65/64:D i bardzo sie ciesze bo pociaglem potworkowi 150 hita
|
Oczywiście, że się da grać, ale według mnie Knightem bardzo opłaca się skillować.
Większe skille=szybszy exp, mniejszy waste. Warto zrobić tak z 80 sword/axe/club fighting, dla własnej wygody i świętego spokoju. |
Jeśli nienawidzisz skillować- nie skilluj. To jest gra, ma sprawiać przyjemność.
|
Cytuj:
|
to chyba nienajlepiej jaak msz słabe skille. Ja też nielubie skillowac, zresztą chyba nikt. Ostatnio jak gralem najtem to na 9-10 lvl mialem juz ok 63/60. Ale to jeszcze za czasów kiedy mogłem bic z bright sworda. Aktualnie skilluje i narazie mam 34/33 skille ale cały czas skilluje;)
|
Ss jak kiedyś wyglądała moja postać ...
Ukryty tekst:
Mało jest osób, które lubią skillować, ja kiedyś byłem jedną z nich ;p |
na starych serwerach nigdy nie skillowałem to mega skilli.
na nowym serwerze dobijałem 70+/70+ na 20 lvlu i chodziłem expić. JEST TO MOŻLIWE :) |
...
Nie popisujcie sie swoimi skillami !!!X(
@topic Mozna grac knightem i palkiem bez skillow Sam mialem 2 knightow bez skillowania i mieli po 55 skille I gra sie o wiele przyjemniej bo fajniej jest zobaczyc podczas expienia "You Advenced" nie sadzicie Ale temat do kasacji X( |
Będę grał knightm. Może kiedyś trochę poslikuje. Jak na razie muszę lvl odpić bo na elfach padłem :( A miałem już prawie 22.
|
trochę odejdę od tematu bo nie jestem kinghtem...
no ale kolega gra kinghtem i sobie pójdzie na potworka a skill sam wskoczy B) |
trochę odejdę od tematu bo nie jestem kinghtem...
no ale kolega gra kinghtem i sobie pójdzie na potworka a skill sam wskoczy. Uważam że kim by się nie było trochę trzeba poskilować B) |
skillowalem do 80/80
teraz mam skille i lvl jak w profilu kicki robia swoje ;] |
Zobacz na moje skile, mam słabe i nie narzekam. Gram dla przyjemności.:)
|
Ja mam 80/71 na 100 lvlu, zna ktos nizsze skille u jakiegos 100+ najta?
|
Cytuj:
Ja takich chyba nigdy nie wbije. |
Kumpel z rl 175+ ek 90+/80+ nie skillowal nigdy NIGDY !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |