![]() |
41 edruid gdzie ?
mam pytanie gdzie expic 41 druidem
postac aktualnie posiada pacc i nie znam zadurzo miejscowek dla pacc . a wiekszaosc ktore znam jest przepelnione |
Ja Polecam Tomby.
|
ja proponuje bugi pod carlin.
|
W dupie! Mam już dośc tych tematów! Czytać nie umiesz? Czy korona ci z głowy spadnie jak poszukasz odpowiedniego tematu?
|
poreda@
Masz dosyć tych tematów? To po co w nie wchodzisz?! X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Np.
Tomby poziom -2 - jedziesz z visa Piraci - stawiasz monka i walisz z tempesta Hydry - stawiasz FE i leczysz blokera ( najlepiej dodatkowo jeszcze jedna osoba w teamie ) |
Cytuj:
miejscowki pacc expowiska pacc i pacc wiec to co robi jest z godne z regulaminem ;/ a co do miejscowek to lol niewiem gdzie expic siedze juz pare lvl na tombach a tma juz od 6 rano jest nasrane ;/ Cytuj:
|
Up: Jak nie wiesz takich rzeczy?
Źle szukałeś. Wpisz druid, exp itp. |
Powiedzcie mi, dlaczego wy karmicie trolla? Ten temat powinien być już dawno usunięty, ponieważ istnieje taka opcja jak SZUKAJ, na forum są 2 poradniki dotyczące druidów.
Gilu |
@up
przeciez napisalem ze szukalem ... mozna temat zamknac |
Cytuj:
Popatrz na mój podpis. |
Taka trudna jest opcja szukaj?
Ja proponuje żeby mody banowali każdego kto założy taki temat. Bo to już się robi żenujące. Mam dla ciebie poradnik www.żal.pl OPCJA SZUKAJ LUDZIE :baby: |
a ja proponuje analfabetom powrot na polski do szkoly bo napisalem 2 razy ze uzylem opcji szukaj -.-
a twoj poradnik czytalem 2 razy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:41. |