![]() |
Justice Seeker a Avenger?
Witam. Chcialbym sie poradzic bardziej doswiadczonych graczy. Oto moja sytuacja:
Moje aktualne eq to :rh,dsm,g legi,justice seeker,demonka, 220k w banku. Dzis otrzymalem propozycje kupna avengera za g legi i 100k na swiecie Askara ( wydaje mi sie ze jest to dosc tanio) ale ze wzgledu na to, ze zamierzam dojsc do wojny potrzebuje troche gotowki to musialbym sprzedac seekera. Moje pytanie brzmi : Czy oplaca sie zamieniac seekera na avengera? Czy moze lepiej nie kombinowac i zostac przy tym co mam? Z gory thx za wszelkie rady. |
wedlug mnie to sie oplaca ;] 3 atk to sporo a ciul z defem xD
|
Oplaca sie :)
|
avenger zawsze sie oplaca.
|
Cytuj:
|
Avengera oplaca sie kupic zawsze. Ma tyle samo ataku co magic sword, ktory jest drozszy,ale jednoreczny,natomiast Avenger jest dwureczny. Jesli idziesz na wojne ,to radzilbym ci miec jednoreczna bron i shielda ,ale jesli na expa to Avenger. Wybor nalezy do ciebie.
Mam nadzieje ze troche pomoglem. |
Avenger ma wiecej defa od mms, a ataku o 3 wiecej niz js. Ja chodze z avangerem. Moim zdaniem jest bardziej oplacalny.
|
Cytuj:
@topic Avengera kup na frosty i tak wiecej damage bedziesz zbieral z czarow wiec na nic ci szild i def |
10:53 You see the avenger (Atk:50 Def:38).
It can only be wielded properly by knights of level 75 or higher. It weighs 64.00 oz. This holy blade was forged of shattered dreams. Wybralem ;) ale temat moze sie jeszcze komus przydac ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |