![]() |
Hitman.
Witam. Nie dawno wrocilem z kina z filmu Hitman i musze powiedziec ze jestem mile zaskoczony, spodziewalem sie slabego filmu i slabej gry aktorskiej Timoth'ego (Dobrze napisalem?:D). Mylilem sie, w kinie usmiechnelem sie wiele razy. Malo zbednej gadaniny w filmi, wiele akcji. Dla osob nie grajacych w gre Hitman (ktorakolwiek czesc... ), moze miec troche inne spojrzenie na film. Podoba mi sie motyw chodzenia agenta 47, taki sam jak z gry, ten sam wyraz twarzy, ten sam obrot glowy w bok//tyl. Poprostu rewelka ;)
Film oceniam na 9/10 Za malo w tym filmie slynnego glosu 'Diany' :) Jakie są wasze relacje na temat filmu ? Jak oceniacie Agenta 47? Czekam na wasze wypowiedzi. Jesli nie ogladales filmu nie krytykuj go. Wątpie aby byl to zly dzial, jesli tak to prosze modkow o przeniesienie tematu. |
kicha... kicha kicha, po stokroć kicha... Miał być z tego hit na miarę HITmana a wyszła kolejna holyłódzka papka z oznaczeniem +16... Po prostu powiesić za genitalia kretynów, którzy kazali okroić film tylko po to, by spełniał niższe normy wiekowe = więcej osób w kinach = więcej kasy dla producenta = kolejny szitowy film :S...
Tragedia... Oby mi tylko nie spieprzyli tak His Dark Materials bo inaczej będę mocno wkurzony :S |
Nie oglądałem filmu, ale już po trailerach wiedziałem, że będzie beznadziejny ;)
|
dla mnie z lekka aktor nie pasuje
|
Aktor to dzieciak. Sorry ale nie pójde na ten film.
|
widziałem wersje z kina po angielsku bez napisów i film jest średni :)
|
świetny filmik,miodzio
10/10 |
Cytuj:
Cytuj:
|
Takie filmy podobają się tylko dzieciom, które podniecają się milionami efektów specjalnych i ciągłą na*******anką...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
w grze bylo duzo strzelaniny, wybuchy tez byly. Jesli grales w Blood money to w kazdej misji masz mini bombe + detonator i w wiekszosci misji trzeba ich uzyc... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Raz użyłem minibomby do takiego zabójstwa (bezpośredniego znaczy się) - straciłem już cierpliwość w kasynie i z ukrycia rzuciłem bombą w tego szejka, co ze stadem ochrony łaził. I nie, nie byłem aż taki harcorowy, by zawsze na Silent Assassin wszystko załatwiać. Ale starałem się mieć przynajmniej Professionala i nigdy nie wszczynać alarmu. Średnio w misji ginęły jakieś 2-3 osoby postronne. Czasem kogoś zdjąłem Ballersami z tłumikiem, czasem jakoś inaczej, ale nie robiłem rzezi, chyba, że się bawiłem. Hail 'Death on Missisipi' w BM. |
Nie oglądałem, ale muszę obejrzeć. Grałem w 3 pierwsze części, czyli wszystkie oprócz czwórki.
|
Jak zobaczyłem aktora to już zwątpiłem. Na dodatek to robił chyba ten kretyn Uwe Boll, nie? Po samym trailerze stwierdziłem, że jedyne co można zobaczyć w kinie to upadek legendy i kultu Hitmana. Nie należę jednak do ludzi, którzy sugerują się byle czym. Pójdę do kina i obejrzę ten film... jak znajdę 12 zł na ulicy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:00. |