![]() |
GS Hunt first
Dobry,chciałbym się spytać czy 2 bp of uh starczo do zabicia 1 gsa solo ? Dane: Lv:25 broń:royal spears skille: 50/30
@ down ino bohy |
A masz time ring i bohy?
|
Zalezy jak i gdzie bedziesz bil. Jezeli chcesz bic na dystans to gs Cie dogoni.
|
1. Poco pytasz idz na poh i sprawdz padniesz trudno ubijesz to bedziesz wiedzial.
2. Bez time ringa nie idz i z takimi skillami to mu mozesz wiesz co ********** <<< Własnie to (cenzura celowa) |
Cytuj:
|
Poaztym GS'y są kompletnie nie opłacalne... chyba za z wysokim lvl solo... bo z 35-45 z blokerem to raczej nie... zaduzy waste. Chyba, że chcesz tylko dla wyczynu, ale to i tak raczej nie dasz rady. Potreń skille tak do 70 i mozesz juz smiało huncic na GS'ach :) o ile bedziesz mial 30lvl+ i boh zeby uciec przed nim :D
|
Cytuj:
Proszę o koniec komentarzy i zaknięcie tematu. |
Cytuj:
@topik Zabić może zabijesz jednego GSa, uhając się co turę, ale po co? Bicie Paladynem GSa w zwarciu to debilizm, poczekaj, aż będziesz mógł go wziąć na dystans i wtedy ganiaj : P. |
25 lv i skile 50 z dystancu to bardzoo male. Powinienes miec przynajmniej 60. Potren troche...
|
A ja ubiłem gsa palem solo! ze skillami 49/30 na lvlu 9. Jak kończyłem go ubijać awansowałem na 8 lvl! Gdzie? Darashia, pojedynczy spawn...
@dobrze że gs sie nie leczy... jak mnie raz na hita wziął to trochę sobie szedłem od ank... |
albo ubijesz albo padniesz, konieczne sa boh i time ringi
|
Cytuj:
|
2 bp uh ?
ehh chyba "nie starczo" chyba "nie starczo" |
Można nawet i ósmym paladynem. PoH temple up/down.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |