![]() |
Nowy server tibii na wersji 7.4-7.6?!
Na forum tibi pojawil sie wątek z propozycją stworzenia przez cipsoft nowego servera na tibi 7.4 - 7.6. Oto owy temat: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1925254
Co sądzicie o tym pomysle, bo moim zdaniem swietny, napewno znalazło by sie wielu graczy którzy zainteresują sie owym projektem. Przestańmy narzekać, zacznijmy działać :] Więc zróbmy tak: Każdy komu projekt się podoba niech wypowie się w temacie na forum.tibia.pl w powyższym temacie A jeśli komuś się projekt nie podoba, także niech wypowie się w temacie ;d Narazie padły tam propozycje zrobienia: PvP "RPG" servera z małymi update'ami aby gra nie stała się monotonną |
Cipsoft nie bedzie sie cofal w rozwoju :P
Mysle, ze powrot starszej wersji nic by nie dal. Kiedys tibia byla fajna bo taka banda analfabetow w nia nie grala. |
Tu chodzi o to, że większość starych graczy z chęcią pograło by w to, dzieci zostały by na swoich elo postaciach na innych servach :]
A powstać miałby tylko 1 server, więc nie było by to cofanie się :] |
Aha tak na pewno...
Zawsze znajdzie sie banda debili chcaca popsuc zabawe innym. Nie zyj w swiecie fantazji :) |
Możliwe że tak, ale nawet w starej tibii zdarzali się idioci potrafiący psuć innym zabawę :P
Tak pozatym... rozważ to na swoim przykladzie... Chciałbys powrócic do starej wersji tibii? Bo ja tak i napewno jest wiele innych graczy którzy tez z checia by pograli na wersji 7.6, która moim zdaniem byla jedną z lepszych. Wiec jeżeli znalazła by sie wieksza grupka osób która miała by poprzec projekt to czemu niby cipsoft mial sie nie zgodzic? |
Ale w starej tibii (2003 i wczesniej) populacja idiotow wynosila 1% :P Takich to po prostu wystarczylo ubic kilka razy i byl spokoj.
Na taki server zwalilo by sie duzo noobow i zabijanie ich by nic nie dalo. Robili by pewnie ciagle jakies mage bomb itp. |
Więc było by kogo bić... :D Zresztą, było by naprawdę sporo osób które na pewno z chęcią pograją, a takie "raidy nobkuf" będą stanowiły urozmaicenie :D
|
Według mnie nobki zostały by na servach 8.1, bo gra jest po prostu na nich łatwiejsza ;] Ja bardzo chętnie bym do tego wrócił.
|
Więc jak ci się podoba to wypowiedz się w tym temacie http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1925254
Jak CipSoft zauważy że duża grupa ludzi jest na to chętna z pewnością zrobią taki servek :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zapewniam Cię, że ten serwer niczym by się nie różnił oprócz monotonności i nudy z powodu braku dodatkowych urozmaiceń, które wprowadzono w późniejszych update'ach. Noobów też nie zabraknie... bo przecież tyle razy na forum ktoś powtarza "Tibia 7.x rox". Skoro rox to czemu by tam nie zagrać? :) |
Popatrz na to ze strony CipSoftu... Zawsze coś zarobią na takim servie z PACC a i by przekonali do siebie ludzi że jednak potrafią coś dla nich zrobic...
Tak pozatym podejdzcie do tego patrząc z optymistycznego punktu widzenia... inicjatywa ludowa zawsze potrafiła coś wskurac :D |
zagrał bym ale na 7.4 pozniejsze tibie nie maja juz tej iskry
ale pomarzyć możemy :) |
A ja chciałbym zauważyć, że nie ten dział.
O, już przeniesiony. |
A jaki? Bo nie znalazłem innego bardziej pasującego :>
|
Cytuj:
I tak nic to nie da. |
Witam !! Bardzo mi się podoba ten pomysł ,ale wątpie żeby cipsoft coś takiego zrobił ,ponieważ nie będzie chcial do tego wracać co już było , a poza tym ludzie by potem narzekali w rzodzaju: ALE LIPA NIE MA CZAROW WEZ WOGOLE LIPA ITEMKI ITP. I to by było na tyle
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |