Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   g R a T z Madame de'Bovska! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=156123)

Par-Levi 02-12-2007 08:05

g R a T z Madame de'Bovska!

2 grudnia 2007
Na goraco,

Serdeczne Gratulacje sla Emperianie!

Naclickalas sie....

P.S.
Publicznie zobowiazuje sie z tej okazji, z dawien obiecanego ss'a z TS'a dostarczyc.

Par Levi

Raxev 02-12-2007 11:44

Nie wiem czy mogę, ale przyłączam się do gratulacji! ;]

Fpitolony w sprawe 02-12-2007 12:10

No i setne lvle zaczynaja rosnac jak grzyby po deszczu...

Cytuj:

Naclickalas sie....
Ekhm... Ladna dzis pogoda.

Evative 02-12-2007 14:55

G

Gratulacje dla nowego owner'a, bo ciekawe ile zapłacił za prąd, żeby bot mu lvl wbijał :))

@down
Z kolegami ;)

Ameriov 02-12-2007 15:40

@Up
Ciekawe z kim sharujesz musk.

Gratz, ale cos mniejsze zaciekawienie niz sie spodziewalismy ^.-
Ja rowniez na jedna rzecz czekam... A wlasciwie na potwierdzenie.

Aqua 02-12-2007 16:15

Congratulation [==

Bunny 02-12-2007 16:35

Gratulacje dla: mamy, taty, babci, cioci, wujków, dziadka, prababci, sąsiadów, ludzi z osiedla, pana mietka- śmieciarza, pana zdzisia- dozorcy i dla romana- dzielnicowego za te niebywałe osiągnięcieB).

ps: Dlaszych sukcesów oraz wiekszej liczby ownerów życzy cała Secura:)!!!

Mega_RobalXXL 02-12-2007 17:23

> Giezet <

Robal

Scross'Rooker 02-12-2007 17:23

Nieźle sharuje.
Skoro Wesoly nie wbił levela uczciwie to ona raczej też nie, w końcu Wesoly nie wbije 300k, 4 lvl w miechu (ew. 2 w czasie normalnego expa).

Maff 02-12-2007 18:21

Gratulacje =))

Sharowała czy nie sharowała to jej sprawa. Poza tym nawet jak dzieliła konto to jej kolegom/koleżankom też sie musiało chcieć trochę grać...

Pan Klocek 02-12-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maff (Post 1773968)
Gratulacje =))

Sharowała czy nie sharowała to jej sprawa. Poza tym nawet jak dzieliła konto to jej kolegom/koleżankom też sie musiało chcieć trochę grać...

Rozbraja mnie takie tłumaczenie. "Kradł czy nie kradł jaka to różnica? Przecież żeby ukraść to też musi się chcieć i trzeba umieć nie dać się złapać!" pfff

Żeby nie było, nie oskarżam tutaj nikogo o sharing, nie potwierdzam ani nie zaprzeczam. Nie mam tutaj zdania jeśli chodzi o Dębowe. Mój post ma charakter czysto wytykający głupie rozumowanie mojego przedmówcy. O i kropka.

Darth_Saldria 02-12-2007 19:11

I hope you die and lose it.

Gratz to De'bove, Tibiabot NG & De'bove brother.

I think you should tell your brother to keep his mouth shut, he tell us much about your cheating.:confused:

Milan ognia 02-12-2007 19:57

Miałem zamiar siedzieć cicho, ale cóż.
"Wczoraj znowu dalam wam powod do placzu" - jeżeli tak uważasz, to powinnaś wiedzieć, że niektórzy mają o wiele ważniejsze 'powody do płaczu' niż jakiś kolejny maniak (sam się do nich zaliczam) wbijający xx wirtualnego expa na /x h prawdziwego czasu.
"Pozostalo jeszcze 140k expa i wsio, bedziecie mogli poszukac sobie innych osob do rzucania oskarzen =]" - swoim zachowaniem sama prowokujesz te oskarżenia.
"Rd'B xx:0 Antica (i reszta placzkow)" - uwierz mi, ale ostatni raz Twój nick na Antice padł za czasów Sunrise. Obecnie wszyscy (tak - wszyscy) mają Ciebie w bardzo głębokim poważaniu. Poza tym na tym forum jestem chyba najbardziej udzielającym się graczem z Antici i nie uważam się owego płaczka.
I ostatnia rzecz - w "Plotkach" Gofin wyjechał do mnie z tekstem "i tylko po to piszesz nowego posta?" Tutaj nic podobnego nie zauważyłem. A temat imo jest bezsensowny - od czego mamy plotki? Instynkt jako moderator powinna dbać o porządek forum, nieprawdaż?

*soandso-isara-team* vs Proud Antica? Zapomnij.

Seki 02-12-2007 19:58

Eh... Nie ma czego gratulowac, nie dosc ze liczba osob... to jeszcze... www.pskonejott.com To tyle ode mnie B)

Pan Klocek 02-12-2007 20:04

No to mnie rozbawiłaś :D Ty i sekrety hehehehe dobre. Czasami sie zastanawiałem czy wiesz gdzie jest np Amber na rooku :)

Jedyne sekrety jakie znasz to takie o ktorych powiedzieli ci inni. Bo sama, wybacz, ale nic nie odkryłaś. Dla mnie będziesz jedynie kolejnym Power Gamerem i nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia czy grałaś na rooku czy mainie. To tylko cyferki. Sekrety, hehe dobre.

I chyba musisz zmienić podpis, bo nie jesteś ani najlepsza, ani pierwsza.
BTW niezłych moderatorów ma Tibia.pl, nic dziwnego ze tu ciągle taki burdel.

PS
Wybacz, że nie rzucę się za tłumem i nie krzyknę gratz, ale jakoś nie mam ochoty.

EDIT
@Milan ognia
Dokładnie :) nic dodać nic ująć :)
Pani Intynkt uważa się za Wielką Dame Rooka, a szanujący się Rookgaardianie traktują ją jak "mossy stone" na rooku - no jest gdzieś tam i nic poza tym.

Ehhh mam jeszcze stare maile od Instynkta (tak miała wtedy na imię) rozmawiało się z nią całkiem inaczej.

Ale ludzie będą ją podziwiać, to taki syndrom jak Tokyo Hotel czy jak się to nazywało. Takie dziwaki dla dzieci, bo chyba tylko takich grzeje to co robi debove.

Milan ognia 02-12-2007 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naszą najzajebiaszczą z rookstayerek - RdB
- Pierwsza i jedyna osoba, ktora robila z Was wala przez lata !!! hahahahaha -

Cóż - skoro tak uważasz. Wpierw byłaś na sprzedaż, teraz robiłaś nas w wała. Naprawdę fascynujące. Owszem - wokół Twojej osoby był szum. Był... ale czy będzie? Tak jak z moim (gdyby nie ja, to by go nie było) wkrętem z Sof Done, Blog 27, Tokio Hotel itp. Przypomina mi to rozpaczliwy okrzyk - pomocy, tonę - osoby, która za wszelką cenę chce się utrzymać na szczycie.
Tak, też interesowałem się Twoją osobą do czasu, aż stwierdziłem (moja osobista opinia), że momentami jesteś wredną suką, która innych wykorzystuje mając ich głęboko w dupie. Kiedy indziej jesteś całkiem wporzo (czy aby na pewno Ty?).

Czy jesteś jedyną, która robi tu ludzi w wała? Wątpię. To forum to gra pozorów, w którą uwierzyłaś (jednak nie przyjmujesz tego do wiadomości).

- Prodigy - 02-12-2007 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bunny (Post 1773721)
Gratulacje dla: mamy, taty, babci, cioci, wujków, dziadka, prababci, sąsiadów, ludzi z osiedla, pana mietka- śmieciarza, pana zdzisia- dozorcy i dla romana- dzielnicowego za te niebywałe osiągnięcieB).

ps: Dlaszych sukcesów oraz wiekszej liczby ownerów życzy cała Secura:)!!!

Signed
Securan

Pholtus 02-12-2007 21:04

@Instynkt
Tak bardzo przypominasz/przypominacie mi [CHAR]Akuze[/CHAR]'a ze (straconej Aurei), który woli grać niż spać... Szczerze, to mam to w dupie, czy expiłaś/expiliście sama/sami, czy z botem, ale piszę tego posta, abyś wiedział/a, że się mylisz/mylicie, otóż ja i zapewne większość forumowiczów miała Ciebie/Was głęboko w nosie. To wszystko co miałem do powiedzenia. Jeździj/jeździjcie sobie po mnie, mnie to 'wali'.

Palkair 02-12-2007 21:07

<delete this post>

Marcin24 02-12-2007 21:34

Mimo wielu oskarżeń o sharing itp. to jednak wielkie gratulacje. Instynkt osiągnęła coś, co dla wielu jest marzeniem.
P.S. I co, zasłużona emeryturka?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26.