Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   problem z moim knightem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=156173)

Enze 02-12-2007 16:37

problem z moim knightem

czesc
mam taki problem, mam 2 knightow na 2 osobnych serwach. Jeden ma 32lvl i skille 69/65(sword) dlugo nim nie gralem no i ma tylko bs i dragon shield, a drogi to 19lvl i skille 60/59 (sword) i ma dobrego seta+50k. Jednak zblizaja sie swieta (czas wolny) no i przydalo by sie poexpic, i teraz nie wiem ktorym grac, mam 3 opcje:
-knightem z 32 lvl doskilic do 70 shielda (26h to by mi zajelo tydzien)
-knightem 32 lvl doskilic do 70 sworda (2h bo brakuje +/- 20%)
-knightem z 19lvl dobic 70/70 (53h-u mnie to z 3 tyg roboty ;/) i isc expic

prosze o porade

Vanhelsen 02-12-2007 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Enze (Post 1773728)
Jednak zblizaja sie swieta (czas wolny) no i przydalo by sie poexpic

Święta kutwa! Świeta! Idz wpieprzać karpia i dzielić się z rodziną opłatkiem a nie wbijać szjelda!!!
A secundo, pardon, twoje konto czy nasze?... więc graj nim TY a nie każ grać nam... :baby:

Erhion 02-12-2007 17:18

Cytuj:

prosze o porade
Bardzo proszę.

Usuń je w pizdu.

KrystianO 02-12-2007 17:43

Jezu człowieku, czy ty wiesz co sie robi w święta?? SPĘDZA SIĘ CZAS Z RODZINĄ A NIE PRZED KOMPEM LEJĄC MOBY!! Ale żeby nie było off. to graj postacią z większym lvl, podbij skille i idz na jakieś hujostwo, którego zabijanie przynosi ci więcej radości, niż święta.

Enze 02-12-2007 19:17

omg, to od 27 grudnia do 3 stycznia. pytam sie o konkret. postawcie sie w mojej sytuacji...

Vanhelsen 02-12-2007 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Enze (Post 1774057)
omg, to od 27 grudnia do 3 stycznia. pytam sie o konkret. postawcie sie w mojej sytuacji...

Pomyślmy... Wziął bym się za jakąś ciekawą książkę na zimowe dni? Wyszedł bym z grupo przyjaciół na miasto?
Wybierz opcję III - Knight i 3 tygodnie skillowania...

Mapa_Europy 02-12-2007 20:01

To dany nam czas, żeby spędzić go z rodziną.
Panowie up dobrze mówią. Jedz karpia i usuń konto w pizdu

>>>Mazix<<< 02-12-2007 21:53

Tylko wieszok odpowiedzial na pytanie. Może sa świeta, ale jest też update,
i nie bedzie osoby na forum ( no chyba ze retired ) , ktora sie chociarz raz nie wloguje. A co do ciebie radze skilowac tym lepszym, poniewaz bedzie po " apdejcie" fala graczy, ktorzy pozapychaja expowiska.
Skiluj przede wszystkim shielda, (mgvlv?), poniewaz po letnim upie 2 handed weaponsy sa od wyzszego lvl, niż twoj.
P.S w tym szalenstwie na wigilie i reszte oderwij sie od kompa B)
@down
lepij?

Vanhelsen 02-12-2007 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez >>>Mazix<<< (Post 1774379)
Nikt nie odpowiedzial na pytanie. Może sa świeta, ale jest też update,
i nie bedzie osoby na forum ( no chyba ze retired ) , ktora sie chociarz raz nie wloguje. A co do ciebie radze skilowac tym lepszym, poniewaz bedzie po " apdejcie" fala graczy, ktorzy pozapychaja expowiska.
Skiluj przede wszystkim shielda, (mgvlv?), poniewaz po letnim upie 2 handed weaponsy sa od wyzszego lvl, niż twoj.
P.S w tym szalenstwie na wigilie i reszte oderwij sie od kompa B)

A ja to co? Bombki w ostatnim poście malowałem?...

Enze 03-12-2007 15:54

mowicie zebym jadl karpie i spedzil czas z rodzina- fakt tak bedzie ale mowie o czasie w ktorym bede mogl sobie pograc,chyba nie bede caly czas jadl......:p

Slythia 03-12-2007 16:07

Wybierz ze wzgledu na swiat... Poniewaz gra bez znajomych jest cholernie nudna.. I rob to, na co masz ochote. Chcesz skillowac? To skilluj. Nie? To nie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03.