![]() |
Servery 7.4, 7.5 i 7.6?
Jeżeli jesteście za, głosujcie na http://forum.tibia.com/forum/?action...5#post16811715
Im więcej osób tym lepiej! Rozreklamujmy to! |
@Up
Ja już głosowałem :D:D Dobry temat. należy go przykleić... ;;) |
Niestety nie dojedzie to do skutku, CIPsoft dawno przestał słuchać graczy, więc teraz też nie posłucha. Skupiają się na zarabianiu kasy, niż na potrzebach graczy. Mimo wszystko, życzę powodzenia.
|
Nie potrzebuję takiego servera, ale i tak zagłosuje :P
|
Cytuj:
|
Według mnie to wspaniały pomysł oprócz farm druidów;) Wiele gier ma na przykład Serwer Classic czy coś w tym stylu, tibi to nie zaszkodzi i na pewno zarobią te żyły z cip softu... Mam nadziej, że to się ukaże:)
|
@ Poreda
Ja nie wrócę, ponieważ to nie jest kwestia tylko updatów, chodzi mi o podejście CIPsoftu do graczy, robią ankiety, gracze głosują, a oni i tak robią swoje, nawet, gdy społeczność graczy zagłosowała inaczej (chodzi mi tu głównie o ankietę dotyczącą używania run via battle list). Jest też strasznie mało dobrych GMów w porównaniu do ilości graczy/serwerów. Również poziom graczy mi nie odpowiada (nie mówię o wszystkich). Albo używają różnego rodzaju botów albo są to tak zwane "dzieci neo". Oczywiście są wyjątki, ale trudno takich znaleźć i nie mam ochoty znosić tej większości. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |