![]() |
Anni + 4x bot = ...
Śmiech na sali xD po chwili bicia demów jeden napisał "i can't" i padł xD ps. ten co nagrywał była to jego 3 próba ... w ogóle zero skila i organizacji .. <lol2> nie będę więcej pisał bo szkoda psuć zabawę xD
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34701 |
bhauahuahuauh. O nie.
They made my day! :D |
Na tym anni wcale 4 osoby nie jechały na bocie. Ten, który pierwszy padł uhał się na full hp.
Ogólny brak skilla i mózgu zaprowadził ich do temple ; p. |
Gzzz dla Nich ;)
btw HAHAHHAHAHAHA |
Cytuj:
@topic gratz dla tych panów |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie rozumiem o co wam chodzi. Może nie oglądałem zbyt uważnie, ale według mnie jedynym poważniejszym ich błędem było to, że wzięli 3 rycerzy. Możliwe też, że z początku wszyscy cisnęli hotkeye do uhów, przez co w ogóle nie atakowali. Nie będę nawet prosił o wymienienie konkretnie czego takiego śmiesznego/głupiego wy dopatrzyliście się na tym filmiku, bo znając życie i tak moja prośba pozostanie bez odzewu...
|
Ja na jego miejscu bym pil chyba manasy ;] Albo dalbym full atk, tutaj on wogole nie wchodzi jakos demonowi ;]
|
Cytuj:
|
Odnosze bardzo dziwne wrażenie, że to postacie zrobione po ostatnim update...
Poza tym wg mnie annihilator powinien być nieco trudniejszy. |
Cytuj:
|
uhahahahhahahahahaha no comment
pierwsze kto z grana wali demony na anni? --> idiota? kto idze na anni majac 12 dyst i wali ze starow? --> idiota? kto zaklada softy zeby manna rosla jak demony manne wysysaja? --> itiota? wogole koles chyba niezbty rozgraniety..... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
buhaha, te demony się szybciej uhaly niz oni zadawali im blood hity...
To jakieś kompletne nooby. Wogule nie atakowali tych demonów ^^ :D Tylko dam im stronke z guildią żeby sie zalogowali :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |