![]() |
Zapowiedz Updatu by Me
http://www.youtube.com/watch?v=L-txdAb8nIo na youtube wystawiam zeby nibylo ze keyloggery i t p
|
Muzyka do kitu kompletnie nie pasuje do zapowiedzi jakiegoś eventu ;;. Wykonanie też kiepskie... :<
|
po 30 sec musiałem wyłączyć gdyż dostałem kręćka zgadnij od czego ... tak w ogóle to widać ze chłopak poszedł do szkoły i go nauczyli podstawowych zasad jak stworzyć "film" xD
|
Dobre, ale są to wszystkie informacje o update złączone w filmie.
|
Znowu kolejne dziecko techno... Żebyś chociaż dał Tiesto czy coś w tym rodzaju, to nie - Gówno w stylu Weź pigułkę... TECHNO SUX!
|
A co zrobil bys lepszy przy jednej godzinie wtygodniu infy z gimku ??? ja too zrobilem zeby zparezentowac innym co bedzie nieinteresuj to niekomentuj !X(
|
Do tego nie potrzeba inf. w szkole mądralo ;|
Wow tzn, że skoro ja mam 9 inf w tygodniu to zrobie kasowy film.?8o topic lipa >.> |
Nic nadzwyczajnego.
|
Cytuj:
imho,chociaz na codzien nie słucham(wręcz nienawidze techno szitu robionego na kompie) lepiej sie wixuje na dysce przy wez pigułke niz przy tym przereklamowanym,komercyjnym ****u |
Dla mnie spoko, chociaż mało było widać na tych obrazkach :)
Tak btw. skąd informacja, że update 6 grudnia ^.- |
Z dobroci serca nie wspomnę, że ten SS na 1:10 to fake.
|
Pffff co to za durny mix..
http://vmati.wrzuta.pl/audio/bmcamQk...ina_-_a_kalina Tu jest w nieco lepszej formie.. :< |
Syf.
Cytuj:
Ziom postaraj sie przyjąć komentarze negatywne, a jak nie to dorośnij do tego. Komentarze są od tego żeby komentować i nigdzie nie ma napisane, że musi mnie sie to podobać. |
Ok. Postaram Sie :))
|
Cytuj:
beznadziejny filmik |
Wykonanie kiepskie, na domiar złego gówniana muzyka.
|
Skąd ta informacja otym,że update jest 6 grudnia? Wie ktoś,coś na ten temat?
|
Sorry ale qrwa jak można słuchać takiej muzyki?!
|
techno przypal ... omg
|
Uważam ze to powinno byc usunięte..to nie ejst zapowiedź...to tylko plagiat tego co było połączony w jedną całośc z muzyczna rosyjską...
BTW: Czy wkleiłes rosyjską piosenke o prostytutce tlyko dlatego ze nie lubisz rosjan czy uważasz ze to śmieszne? :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:34. |