![]() |
Jak zabić te potworki ?
Jak zabić te potworki.Podajcie jak on atakuje i na co uważać i co wziąść ze sobą i jaki level trzeba na nie iść sorkiem:
- Giant Spider - Banshee - Warlock - Bechemot I nie wiem czemu ale na 11lvl mnie WE zabił na foldzie.Przecież on słąbo bije:( |
jeżeli masz 11 lvl to daruj sobie próby zabicia tych monsterow, chyba ze z blokerem ewentualnie gsa z hmm
|
Ale ja pisze u góry od którego levela i na co zwrócić uwagę bijąc tego monsterka:D
|
Cytuj:
Banshee - 28 lvl z DS-ami, polecam resp niedaleko Thais Warlock - nie biłem to nie wiem... Bechemot - nie ma takiego potwora... Behemot - nie biłem to nie wiem... |
pooglądaj sobie filmiki... trochę ich z tymi potworami na tym forum jest.
poszukaj. |
@2x up
poprawiasz goscia ze zle napisal, a ty sam popelniles blad bo sie pisze behemoth.. |
Tak jak wiem na te potworki chodz lepiej powyżej 40 lvl:)
|
trolls
nie karmić trolla -.- szit... co za ludzie... mogę się założyć ze autor jak ma do przetłumaczenia jakiś tekst w innym języku wpierw pyta kumpli jakie to słowo, zamiast sięgnąć po słownik...
Pozdrawiam Michalusik |
ortografia chlopie, ortografia:
Behemoth @topic: sa do tego poradniki i rady w dziale "potwory" |
Padło na mózg??
na 11 lvlu GS żal.pl Ty sie nAUcZ GraĆ ...
Co najmnie na 30 lvlu możesz bloczyć gSa Warlocka-70++ dZiEcIaKu PrZeCzYtAj SoBiE PORaDnIkI nA tYm FoRuM..[MONSTER]Giant Spider[/MONSTER][MONSTER]Warlock[/MONSTER] |
Newbie..
Cytuj:
|
Cytuj:
Ode mnie to tyle.. Nara , cześć , ciao |
jesli zadaje takie pytania to oznacza mniej wiecej tyle, ze nie ma ani wystarczajaco umiejjetnosci ani opanowania gry zeby przezyc spotkanie z tymi potworkami na levelu mniejszym niz 50 ( GS ) lub 70 ( reszta ) co i tak wydaje mi sie troche zanizone.
Druga sprawa to ze przed 60 levelem raczej nie bedzie miec okazji zobaczenia warlocka i banshee, przed 80 behemota ( zakladajac na wyrost ze ma pacca ) chyba ze celowo sie wepcha na resp. |
Vil@
Ale , piszesz że do 50 lvla nie spotka tych potworów bo nie ma doświadczenia.. Ale zanim wbije ten 50 , to na około 20-30 będzie miał już jakieś pojęcie... No chyba , że na 50 nie zobaczy GS'a bo kupi postać na allegro :f Albo będzie grał ciągle na bocie... |
@up
Albo po prostu nie będzie wiedział gdzie jest, chociaż to jest nie możliwe (pomijając bota) :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |