![]() |
Nargor czy cyclopolis?
Witam!
Mam 30 sorca z 34 mlvl. Kupiłem pacca, i nie moge sie zdecydowac czy expic na Nargor czy na Cycach. Jeżeli uważacie, ze jest tez inne dobre miejsce do expienia na pacc na tym lvl, to tez go wymienicie, jednak zalezy mi bardziej na tych 2 expowiskach. Z góry thx !!! |
Ehh wybierz tomby koło ankh :p szybciej doexpisz 45 lub wyżej.I loocik bedzie dobry :)
|
Nargor bylem tam jak mialem 39 ED waste mega chyba ze addon itemy ci wypadna mozesz jedynie z monkami.Exp nie jest jakis super a mimo to cuthroater do 100 ci walnie i czesto trafia.Polecam monki 1 pietro ale ogolnie obydwa respy nie beda dla ciebie za dobre jak mowia poprzednicy go tomb:)
|
ja swoim 24ED expie tylko na tombach ... w czasie jak byl 2x exp to w jeden dzien wbilem z 16 lvl na 24 :) jak masz kaski to mozesz spróbować z wampkiem exp za TP :) tylko wez duzo gfb i ofc manaskow :) polecam tomby naprawde dla ciebie idealne a kasy leci tez niemalo zawsze mi sie za manaski zwróciło ;] a jak bedziesz mial szczęcsie o ile pójdziesz na wampa to ci poleci Wamp Shield i 14~~k do przodu ;] gogogog tomb !!
|
Polecam Peninsula tomb na zachód od ankh -2
Występują tam takie moby jak: -skeletony,mumie,ghule,scaraby,slimy,stone golemy konczac na crypt shamblerach |
up
a na tym tombie na -2 z woi i jakim summonem?? no i na -3 z jakim summonem/nami??? |
heh. widze, ze tylko tomby
a na tym Penisula to nielepiej poczekac do 33lvl, zeby isc z Woi, czy WoCE wystarczy? a jak jeszcze ktos ma filmik TibiCam jak jakis sorc (ewentualnie drut) tam expi ( pod tibie 8.0) ? |
jak expisz z woi to masz waste. zrob sobie monka i biegaj z woce. mniejszy exp ale nei wychodzisz na -.
|
Shadow tomb jest dobry. -2 i z monkiem ;]
|
Cytuj:
|
@up
no keal me plis! I paj ok? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |