![]() |
Paladin-3 pytania
Mam Paladina 24 lvl skille 53/36 6 mlvl i oto moje pytania:
1. Gdzie szybko nabić 25 lvl? 2. Czy jak nabije 25 lvl to dam rade expić z Royal Spear na Dwarfach Guardach? 3. Czy z moim lvlem i z moimi skilami moge od czasu do czasu chodzić na pojedynczy resp draga? Jeżeli tak to ile manasów na 1 draga będzie schodzić? |
1. PoH - cyce
Mount Sternum - cyce Kopalnie - soldy 2. RS możesz spokojnie używać na 24 lvlu i polecałbym PoH. 3. Weź RSy i BP MF + kilka UH'ów. Na draga powinno zejść kilka MF (lecząc się granką). Jednak uważaj na combo. Drag potrafi walnąć za 200+ spod ogona jak go gonisz. Ps. Na Twoim miejscu odpuściłbym sobie dragi dla sportu tak do 30 lvla lub poczekaj na update, wtedy dragi nie będą robiły comba. |
1. Gdzie szybko nabić 25 lvl?
Masz skille 53, Ludzie mają 60 na 8 lvlu Nawet... conajmniej 65 potrzebujesz skilli 2. Czy jak nabije 25 lvl to dam rade expić z Royal Spear na Dwarfach Guardach? jakbyś miał skill 65 to byś mógł z normalnymi spearami chodzic po guardach bez waste... 3. Czy z moim lvlem i z moimi skilami moge od czasu do czasu chodzić na pojedynczy resp draga? Jeżeli tak to ile manasów na 1 draga będzie schodzić? conajmniej 2-5 uhów będziesz tracił... Naprawde poskilluj... |
mam 40lv paladyna wiec powiem tak :
1 25 lv wszedzie szybko nabijesz ;P jesli w kazo to dwarf, dwarf soldier (bo tylko to tam wystepuje ) ;P 2 Raczej ten jeden lv Cie nie umocni tak bardzo ze bedzie roznica miedzy huntowaniem guardow teraz czy 1 lv up :P ja proponuje (jak post czy 2 wyzej) dobic do dista 65 i wtedy spokojnie ze zwyklymi idziesz :P 3 Na draga bezsensu isc z tymi skilami, wbij 65 i spokojnie go zabijesz zuzywajac tylko bolty chyba ze bedzie mial zly humor to jednego manasa ;P Moja rada to: albo poskilluj kamieniami na slabych potworach, a jesli nie masz kamieni ani kasy zeby je kupic to musisz znalezc kogos kto Ci postawi monka i do 60 mozesz na nim skilowac ze spearami ;P Mozesz tez w ogole nie skillowac i miec 65 na 35 lv ;P Takiego rozwiazania nie proponuje :P |
Na 23-24 poziomie miałem distance na jakoś 62-63. Na 25 poziomie nie skillowałem, miałem może 64 distance, może 63 a może nawet 62. Od 25 używając royal spearów dawałem spokojnie radę na dwarf gurdach. Na pojedynczy resp dragonów chodziłem używając tylko royal spearów i manafluidów. Leczyłem się używając czaru 'exura vita'. I tu, i tu nie miałem żadnych problemów. W przypadku dwarf guardów, exury vity używałem mając ok. 100 życia, u dragona mając 250 życia.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:36. |