![]() |
Magic Shovel nie to co kiedyś ale
Najpiew historia
W dawnej Tibi istniało mnóstwo bugów z czego powstały miliony MLS, E-Plate, Dsl itp. itd. . Cipy Jednak surowo i nienagganie karciły żezimieszków (hmm) którzy wykorzystywali Bugi do Własnych celów. Ich skolonwanie, zabugowanie item'y zostały zamknięte w pomieszczeniu pod Złotą Dziurą strzeżoną przez Złotego Dragona. A to wszystko w Nowej Złotej Edycji Za 19,90 dostęnej w HiperMarketach Real,- :D. Golden Dragon - HP: 12345 Exp: 10000 Loot: E-Plate, Dsl, Royal Helmet, 9000-20000 gp, MLS, klucz mądrości n00bów Samej łopaty strzegły Demon, Giant Spider, i Dragon Lord. --------------- Pamiętacie Magic Shovel, nawet mój najnowszy temat Annhalator z Soft Bootsami nie wzbudził takich kontrowersji http://tinypic.com/f5gd2 Gdzie ją zdobyć (dokładnie nie powiem) http://tinypic.com/fpeah Do czego służy i co tego broni http://tinypic.com/fpeds ----------------- Cya i Powodzenia w wykonywaniu (niemożliwego) questa |
LOL
CO to w ogóle jest?????? paint + kolor czerwony + niebieska kropeczka = to bedziewie |
Wojtas nie przypomina ci to czegoś -.-
Zboczuch : P |
Cytuj:
@Topic Dobre, jak twoje wszystkie;) Zapodaj opisy, albo ss'y z użyciem tego...artefaktu? |
Ja sie niestety musze zgodzic. Dla mnie to jest jedynie czerwona łopata z niebieskim kamyczkiem. Ale cóż - kto mówi, że się tam znam akurat?
|
Srry mój błąd jak tylko skończe historie o straży dam coś innego.
Bo kiedyś był taki temat jak jeszcze nie było podziału na fake i nie fake. Zamieszciłaem tam... Albo zrobie rekonstrukcje.:D |
calkiem dobry tylko poco to komu??
p.s. Khan, masz fajny podpis ;) powinienes byc moderatorem w grafice bez dwóch zdań ;) |
Khan ma podpis?? Ciekawe w jakim poscie bo ja w zadnym go nie widze
<edit>A sorki widze nie mialem zaznaczone... Ale ze mnie gafa |
Wież, tamta stara łopata była 1005 ładniejsza...., to jest badziewie -.-"
|
No wiem ale nie chce mi się zasuwać na Senje :D.
|
Cytuj:
Chyba o tym zapomniales ;) kiepsko wykonane. Moge sie mylic do tego A wiec, gdy sie myle to powiedzcie ;) . |
ja pamiętam tamten temat ;P.. i nawet byłem w tym mjejscu grając w tibię.. to był uest.. najpierw trzeba było (powyższy tekst został opublikowany w wersji ocenzurowanej aby żaden z użytkowników forum nie został urażony) prawda że proste? No więc kiedy wracałem do carlin na jednej z lodowych wysp był zamek.. a w piwnicy własnie był ten pokuj z fieldami :).. kumpel użył runki dezintegrate (czy jak się tam pisało) ale żeby zobaczyć co bylo w pokoiku pewnie zeszło by coś około baga :P. A wie ktoś co tam jest?
|
Ok teraz lepiej ale będzie jeszcze lepiej później
|
Straż forum dużo lepsze to jest zjechane:)PPs.Co ty właściwie zrobiłeś pokolorowałeś na czerwono łopate dałeś niebieską kropkę i smoczka na złoto pomalowałeś oraz dziurę...
|
Cytuj:
Sprubuj sam takie coś zrobić a się przekonasz. |
Cytuj:
Looknijcie do pierwszego posta dodałem Historie Magic Shovel |
Hehehee to ...to... to Nie Fake!! to beznadzieja !!NAucz sie robic troche lepsze faky!!Albo jak cos wyslesz na tibie pl najpierw spytaj o zdanie kolegow:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |