![]() |
Nowe Outfity
Chciałem tutaj tak się zabawić żebyśmy wymyślili nowe outfity do Tibii, tutaj dam jak o nich napisać (Cip Soft i tak tego nie kupi ale co mi tam):
1.Ogólne: Tutaj wpisujecie np. Strój pajacyka z czapką (to tylko przykład) 2.Przykładowy Kolor: Tutaj wpisujecie Zalecany kolor dla outfita 3.Broń/Atrybut: Tutaj wpisujcie czy ma mieć jakąś broń lub coś innego 4.Szczegóły: Tu wpisujecie szczegóły tego wyglądu Oczekuje od wielu wpisania nowych outfitków... :p:p:p |
Cytuj:
@down: Tylko zwróciłem Ci uwagę, na temat Ci jako tako nie odpowiadam, tylko pouczam, że wypadało by jakbyś dał na początek swoją propozycję. |
Mój Outfit :D
No dobra odpowiem na twoją uwagę, Taranka ale przecież skoro odpowiadasz na mój temat to TY TEŻ powinieneś napisać o swoim wyglądzie!
1.Ogólne: Mężczyzna z kapturem, w długim płaszczu 2.Przykładowy Kolor: Czarny i czerwony (na zmianę) 3.Broń/Atrybut: Dwa sztylety w dłoniach 4.Szczegóły: ---------- |
Temat troche biedacki...Ja tam chciałbym, żeby było tak jak w diablo, że zakładasz g armora i normalnie na outficie widać złoty pancerz xD. Może kiedyś zrobią? :P
|
Cytuj:
|
Oczekiwałem od tych co zaglądają na ten temat by napisali o jakims fajnym outficie a tu nikt nic nie pisze :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |