![]() |
96 elite knight and 94 elite knight own3d by me (Dolera pvp enforced)
Nic dodać nic ująć:
LUIS LOTHLORIEN DEC 06 2007, 08:57:53 CET KILLED AT LEVEL 96 BY A FIRE DEVIL OF TIKY ORAN RUBOTT ROKC DEC 06 2007, 08:54:15 CET KILLED AT LEVEL 94 BY A FIRE DEVIL OF TIKY ORAN Link: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34807 Proszę o komentarze:D |
LUL ; d.
Farta mieliście z takimi nubami ; [. Ten pierszy mial fajnego bota, manasowal sie, exurował i uhal na low hp : d. Jakbyście bili bez summonów solo fajny exp by był : d. |
lol film to kompletne dno.. nie mieliscie w ogole zgrania a na dodatek nie zabraliscie kilku sd. Ogladajac film myslalem ze zasne z nudow, z poczatku myslalem ze ten typek ktorego ubiliscie byl z wami lol, zsummonowaliscie po 2 fd i koniec pfff gdyby nie wasze niezgranie i gdybyscie zabrali wiecej zapasow dostalibyscie wiecej kasy z te "fragi" oraz duzo duzo wiecej expa.. jak dla mnie 3/10
08:51 Venoner [25]: zaden madafaka nie podskoczy do venoa i tigkiego ^ udalo mu sie ryma zaje*ac -.- |
Cytuj:
Jak nie wiesz to nie gadaj Ryba@ Niestety ich tylko tak idzie 50% osób na dolerze botuje . Mają atack player ,lov health i player on screen. Rubot zawsze też miał lov healt ale chyba zapomniał włączyć |
Cytuj:
|
Szkoda ze tak mało expa dostaliście o.0 tak to jest jak exp na 6 idzie ... xD a co do rymu to 5-2 Dębiec ;] zresztą oni dzis znowu zostawia na noc na bocie i odrobią ;/
|
Dużo więcej expa byśmy nie dostali bo expili tam długo i żaby też ich biły ;p
Nam chodzi tylko o fragi bo i tak cała kasa na pk idzie;D Zrobiliśmy im mikołajkowy prezent. |
Cytuj:
@down musialbys miec "to cos" :( |
^
ewentualnie mozesz obciagnac? |
Wtedy kiedy uwazaliscie ze juz nie ma uh:
- Zabic Fd - Ewentualnie chwile poczekac ~ 5 min. - Dobic z samego wanda. (Wskoczyl by 35~ lvl.) |
Up. Nie zbyt. Chyba żeby reloga zrobił.
Cytuj:
W którym momencie cieszyliśmy się? powiedz mi jakie zgranie? Wszystko zrobiliśmy według planu i nie gadaj tu głupot . Mieli paść i padli. Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. Nie będę ci pisał że masz 13lat bo Cię nie znam. Ale widząc te teksty i argumenty mógł bym dojść do tego wniosku. A co do tekstów . Nie można sobie porobić jaj? Według Ciebie Tibia to tylko PG? |
Filmik fajny podoba mi sie respect
trzeba miec szczescie by znalezc takic boterow hehehe... a co do osobnika Even jestes żałosny... tu ciekawie za to rymujesz Imię: cze jestem adam Gildia: wyrucham Świat: i spadam Poziom: :< odejdz w pokoju |
Nuuuuda, prawie zasnelem... ogladajac to... mogliscie wziasc SDki... i padli by szybciej...
|
Cytuj:
edit: jak widzisz nie tylko ja sadze, ze filmik jest nudny @Rzeszow nastepny ktory nie wie co moze mi zarzucic? Pisanie, ze jestem zalosny jest zbyt prymitywne. Rozwin to i uzasadnij a napewno dojdziemy do porozumienia :) |
film do bani bo za nudny jak wam sie niepodoba moja opinia to wyjdzcie i niewracajcie
@Even: Jestem z tobą ;> |
@Even
O co Ci chodzi? Może poziom wypowiedzi w filmie nie był jakiś powalający, ale tibia to nie uniwerystet, nie oczekuj nie wiadomo czego. Zarzuciłeś twórcom filmiku, że nie zabrali sd/innych zapasów, że nie zgrani itd, ale dostałeś wyjaśnienie na poziomie(czego nie mogę powiedzieć o Twoich postach). To Cię nie przekonało i dalej po nich jedziesz... Tak ciężko przyznać się do błędu, czy tego że się na czymś nie znasz? |
Cytuj:
Ok nie będę się już wypowiadał na ten temat bo to nie ma sensu. |
Cytuj:
@up a ten dalej swoje. gdybym byl "psyhopatką" powytykałbym ci błędy w twoim poście (; Sorry, ale osoba, ktora ma do mnie pretensje, że nie piszę postów z polskimi znakami, a kilka postów niżej pisze prosty, podstawowy błąd ortograficzny "Nie którzy" jest dla mnie conajmniej niepoważna |
Panowie respekt :D
hlvle Mexyki botuja nawet rooty :> Wszyscy boja sie ich tknac graty niezle fragi a te glupki z non-pvp sie tak znaja ze jasny chu... nie sluchac tych trolli :>
|
Cytuj:
Ps. O 8.30 dzisiaj znowu idziemy na łowy :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |