Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   96 elite knight and 94 elite knight own3d by me (Dolera pvp enforced) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=156576)

psyhopatka 06-12-2007 10:54

96 elite knight and 94 elite knight own3d by me (Dolera pvp enforced)

Nic dodać nic ująć:
LUIS LOTHLORIEN DEC 06 2007, 08:57:53 CET KILLED AT LEVEL 96 BY A FIRE DEVIL OF TIKY ORAN
RUBOTT ROKC DEC 06 2007, 08:54:15 CET KILLED AT LEVEL 94 BY A FIRE DEVIL OF TIKY ORAN
Link:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34807

Proszę o komentarze:D

Rybzor 06-12-2007 11:08

LUL ; d.

Farta mieliście z takimi nubami ; [. Ten pierszy mial fajnego bota, manasowal sie, exurował i uhal na low hp : d. Jakbyście bili bez summonów solo fajny exp by był : d.

Even 06-12-2007 11:12

lol film to kompletne dno.. nie mieliscie w ogole zgrania a na dodatek nie zabraliscie kilku sd. Ogladajac film myslalem ze zasne z nudow, z poczatku myslalem ze ten typek ktorego ubiliscie byl z wami lol, zsummonowaliscie po 2 fd i koniec pfff gdyby nie wasze niezgranie i gdybyscie zabrali wiecej zapasow dostalibyscie wiecej kasy z te "fragi" oraz duzo duzo wiecej expa.. jak dla mnie 3/10

08:51 Venoner [25]: zaden madafaka nie podskoczy do venoa i tigkiego
^ udalo mu sie ryma zaje*ac -.-

psyhopatka 06-12-2007 11:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 1779612)
lol film to kompletne dno.. nie mieliscie w ogole zgrania a na dodatek nie zabraliscie kilku sd. Ogladajac film myslalem ze zasne z nudow, z poczatku myslalem ze ten typek ktorego ubiliscie byl z wami lol, zsummonowaliscie po 2 fd i koniec pfff gdyby nie wasze niezgranie i gdybyscie zabrali wiecej zapasow dostalibyscie wiecej kasy z te "fragi" oraz duzo duzo wiecej expa.. jak dla mnie 3/10

Widać że sie nie znasz na botach raz przez to że ich sdkowaliśmy padliśmy bo rubot ma bota na atack player. Po to ściągneliśmy wandy.
Jak nie wiesz to nie gadaj
Ryba@
Niestety ich tylko tak idzie 50% osób na dolerze botuje . Mają atack player ,lov health i player on screen. Rubot zawsze też miał lov healt ale chyba zapomniał włączyć

matekk fst bolt 06-12-2007 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 1779612)

ej daj cos

Lexii 06-12-2007 11:44

Szkoda ze tak mało expa dostaliście o.0 tak to jest jak exp na 6 idzie ... xD a co do rymu to 5-2 Dębiec ;] zresztą oni dzis znowu zostawia na noc na bocie i odrobią ;/

psyhopatka 06-12-2007 11:48

Dużo więcej expa byśmy nie dostali bo expili tam długo i żaby też ich biły ;p
Nam chodzi tylko o fragi bo i tak cała kasa na pk idzie;D
Zrobiliśmy im mikołajkowy prezent.

Even 06-12-2007 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez psyhopatka (Post 1779622)
Widać że sie nie znasz na botach raz przez to że ich sdkowaliśmy padliśmy bo rubot ma bota na atack player. Po to ściągneliśmy wandy.
Jak nie wiesz to nie gadaj

Lol owned a skad mam wiedziec, ze jakis ch*j, ktory gra na dolerze ma takiego bota a nie innego ? Szczerze to mam to w dupie ile wy macie na tym swiecie boterow i jakich botow oni uzywaja oraz jakie opcje maja powlaczane, a jakie nie. Pozatym te wasze teksty mnie zownowaly wiec nie bede wskazywal palcem kto sie zachowuje jak noob. Dla mnie nie mieliscie zgrania i koniec naucz sie przyjmowac wszystkie oceny a nie tylko te pozytywne. Nie ma to jak wyrywac sobie wlosy z glowy ze szczescia, gdy z goscia wypadnie kilka bp mf =)

@down
musialbys miec "to cos" :(

Shadowsong 06-12-2007 13:53

^
ewentualnie mozesz obciagnac?

Vasth 06-12-2007 15:52

Wtedy kiedy uwazaliscie ze juz nie ma uh:
- Zabic Fd
- Ewentualnie chwile poczekac ~ 5 min.
- Dobic z samego wanda. (Wskoczyl by 35~ lvl.)

psyhopatka 06-12-2007 15:56

Up. Nie zbyt. Chyba żeby reloga zrobił.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 1779698)
Lol owned a skad mam wiedziec, ze jakis ch*j, ktory gra na dolerze ma takiego bota a nie innego ? Szczerze to mam to w dupie ile wy macie na tym swiecie boterow i jakich botow oni uzywaja oraz jakie opcje maja powlaczane, a jakie nie. Pozatym te wasze teksty mnie zownowaly wiec nie bede wskazywal palcem kto sie zachowuje jak noob. Dla mnie nie mieliscie zgrania i koniec naucz sie przyjmowac wszystkie oceny a nie tylko te pozytywne. Nie ma to jak wyrywac sobie wlosy z glowy ze szczescia, gdy z goscia wypadnie kilka bp mf =)

@down
musialbys miec "to cos" :(

świecie ,używają , przyjmować, wyrywać ,włosy , głowy, szczęścia, gościa , musiałbyś , mieć , coś www.portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html

W którym momencie cieszyliśmy się?
powiedz mi jakie zgranie? Wszystko zrobiliśmy według planu i nie gadaj tu głupot . Mieli paść i padli.
Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. Nie będę ci pisał że masz 13lat bo Cię nie znam.
Ale widząc te teksty i argumenty mógł bym dojść do tego wniosku.
A co do tekstów . Nie można sobie porobić jaj?
Według Ciebie Tibia to tylko PG?

Rzeszow 06-12-2007 16:27

Filmik fajny podoba mi sie respect
trzeba miec szczescie by znalezc takic boterow hehehe...

a co do osobnika Even jestes żałosny...
tu ciekawie za to rymujesz

Imię: cze jestem adam
Gildia: wyrucham
Świat: i spadam
Poziom: :<

odejdz w pokoju

Koszyk 06-12-2007 18:46

Nuuuuda, prawie zasnelem... ogladajac to... mogliscie wziasc SDki... i padli by szybciej...

Even 06-12-2007 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez psyhopatka (Post 1779858)
świecie ,używają , przyjmować, wyrywać ,włosy , głowy, szczęścia, gościa , musiałbyś , mieć , coś www.portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html

W którym momencie cieszyliśmy się?
powiedz mi jakie zgranie? Wszystko zrobiliśmy według planu i nie gadaj tu głupot . Mieli paść i padli.
Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Nie będę ci pisał, że masz 13lat, bo Cię nie znam.
Ale widząc te teksty i argumenty mógłbym dojść do tego wniosku.
A co do tekstów . Nie można sobie porobić jaj?
Według Ciebie Tibia to tylko PG?

Nie chce mi sie ogladac tego filmiku od poczatku, ale jestem wrecz pewny, ze z tego co zapamietalem wasze zachowanie bylo dziecinne. Nie czepiaj sie, ze nie uzywam polskich znakow, poniewaz nie mam polskiej klawiatury, a nie chce mi sie ciagle zmieniac jezyka z islandzkiego na polski. Napisalem ci gdzies ze tibia to tylko pg ? Nie? To czemu tak wnioskujesz? Niestety 13 lat dawno skonczylem, wiec oszczedz sobie. Jak juz pisalem naucz sie przyjmowac kazde oceny, bo przyda ci sie to w zyciu. I jeszcze jedno. Nie poprawiaj mnie, gdyz nie robie bledow ortograficznych, a przynajmniej nie popelniam ich czesto. Jak cos zapamietaj, ze przed "ze" stawiamy przecinek jesli tak bardzo chcesz przestrzegac zasad. Dobrze, ze nie gram juz w ta syfiasta gre, gdzie wiekszosc ludzi nie potrafi grac bez bota. No tak, nie miales sie do czego przyczepic, bo moje slowa krytyki cie zabolaly to przyczepiles sie do tego, ze nie uzywam polskich znakow. "Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj" <- Mozesz mi to rozwinac?

edit: jak widzisz nie tylko ja sadze, ze filmik jest nudny
@Rzeszow
nastepny ktory nie wie co moze mi zarzucic? Pisanie, ze jestem zalosny jest zbyt prymitywne. Rozwin to i uzasadnij a napewno dojdziemy do porozumienia :)

**Braveheart** 06-12-2007 19:44

film do bani bo za nudny jak wam sie niepodoba moja opinia to wyjdzcie i niewracajcie
@Even:
Jestem z tobą ;>

sath_okh 06-12-2007 20:13

@Even
O co Ci chodzi? Może poziom wypowiedzi w filmie nie był jakiś powalający, ale tibia to nie uniwerystet, nie oczekuj nie wiadomo czego. Zarzuciłeś twórcom filmiku, że nie zabrali sd/innych zapasów, że nie zgrani itd, ale dostałeś wyjaśnienie na poziomie(czego nie mogę powiedzieć o Twoich postach). To Cię nie przekonało i dalej po nich jedziesz... Tak ciężko przyznać się do błędu, czy tego że się na czymś nie znasz?

psyhopatka 06-12-2007 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sath_okh (Post 1780251)
@Even
O co Ci chodzi? Może poziom wypowiedzi w filmie nie był jakiś powalający, ale tibia to nie uniwerystet, nie oczekuj nie wiadomo czego. Zarzuciłeś twórcom filmiku, że nie zabrali sd/innych zapasów, że nie zgrani itd, ale dostałeś wyjaśnienie na poziomie(czego nie mogę powiedzieć o Twoich postach). To Cię nie przekonało i dalej po nich jedziesz... Tak ciężko przyznać się do błędu, czy tego że się na czymś nie znasz?

Wiesz nie którzy by woleli bym bił z sd , bot im sie odezwał i bym sie zaraz poskładał. Jest na filmiku że ten koleś drugi co padł po chwili sie zalogował. Bo dolera to serv booterów przy kompie;p
Ok nie będę się już wypowiadał na ten temat bo to nie ma sensu.

Even 06-12-2007 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sath_okh (Post 1780251)
@Even

No właśnie chodzi o to, że nie dostałem zadowalającej mnie odpowiedzi. Po nikim nie jeżdże, nie wiem po czym to wywnioskowałeś. Jeszcze jedno. Na jakiej podstawie twierdzisz, że "moje posty nie są na poziomie?"
@up
a ten dalej swoje. gdybym byl "psyhopatką" powytykałbym ci błędy w twoim poście (; Sorry, ale osoba, ktora ma do mnie pretensje, że nie piszę postów z polskimi znakami, a kilka postów niżej pisze prosty, podstawowy błąd ortograficzny "Nie którzy" jest dla mnie conajmniej niepoważna

dancer222 06-12-2007 21:27

Panowie respekt :D

hlvle Mexyki botuja nawet rooty :> Wszyscy boja sie ich tknac graty niezle fragi a te glupki z non-pvp sie tak znaja ze jasny chu... nie sluchac tych trolli :>

psyhopatka 07-12-2007 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dancer222 (Post 1780444)
hlvle Mexyki botuja nawet rooty :> Wszyscy boja sie ich tknac graty niezle fragi a te glupki z non-pvp sie tak znaja ze jasny chu... nie sluchac tych trolli :>

Wiem. Jak zaczynałem grać na pvp-enforced podobnie jak oni myślałem.
Ps. O 8.30 dzisiaj znowu idziemy na łowy :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08.