![]() |
Santa . Cyzli kiedy Respi się Mikołaj ?
Mam pytanie . Czy jest określony moment kiedy po raz pierwszy pojawia się święty mikołaj ? Czy może respi się po savie servera konkretnego dnia świąt? Proszę o odpowiedz i z góry dziękuję.
|
Mikołaj się nie respi, tylko odwiedza miasta.
|
No to kiedy po raz pierwszy pojawia się w mieście ?
|
W święta Bożonarodzeniowe (czyt. 24 grudnia).
Venore- podziemia depo. Thais- u Froda. Carlin- w podziemiach hotelu, na południowym zachodzie miasta. Edron- w zamku obok depo. Ankrahmun- w tawernie, na zachód od statku. Port Hope- na południe od depo. Liberty Bay- obok depo. Ab'Dendriel- w podziemiach, obok sklepu Shanara. Mikołaj daje słodycze, śnieżki, owoce i jakieś inne pierdoły. |
Cytuj:
|
@up
Mylisz się, bo jest określona data. 24 grudnia, nie do wiary, nie? |
Cytuj:
|
Czyli pojawia się 24 grudnia po savie servera?
|
Jest to bardzo prawdopodobne.... :) Lecz nie jestem pewny. Myślę że podczas zimowego update "dorobią" Mikołaja a kiedy to będzie to nie wiem. Pozdro
|
@Taifin
Tak jak w przypadku The Halloween Hare, Santa Claus pojawia się po save servera. |
A nie po update?
|
Rok temu był on już około 2 tygodnie przed świętami a nie 24 grudnia wiec w tym roku chyba też tak będzie
|
Rok temu pojawił się zaraz po aktualizacji, i tym razem też możemy się tego spodziewać.
|
Raczej przybywa do miasta jakieś z 1-2 tygodnie wcześniej przed 24 grudnia, o ile dobrze pamiętam ;)
|
W tamtym roku pojawił się na mikołajki.. czyli 6 grudnia
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |