![]() |
Lord of The Rings Online lub Age of Conan (Zniszczmy WoWa)
Nareszcie powstały gry, które mogą pokonać komercję i grę "nie wypał", czyli WoW'a. Te gry to jak w tytule LOTR Online i Age of Conan. Co mogę powiedzieć o tych grach? A dużo.
LOTR Online Kapitalna grafika (na niskich detalach przebija WoW'a na wysokich) Wygląda jak fantasy (Nie jak kolorowanka, czyli WoW) Rozbudowa postaci, potężne możliwości -ogromnie dużo ras -rozwój umiejętności przeogromny Jedynym minusem tej gry jest cena. Aby w nią zagrać potrzeba 150 zł na kupienie jej w sklepie. A potem abonament, lecz jego wysokość jest podobna jak w WoW'ie, więc wywalmy WoW'a i grajmy w coś co naprawdę jest kapitalne. Tutaj link z YOUTUBE http://www.youtube.com/watch?v=y11FAPJPNkk http://www.youtube.com/watch?v=VIciG8E0fSQ Age of Conan To samo co w LOTR, tylko, że trochę inny świat. Filmik z gry. http://www.youtube.com/watch?v=4d4NvVlL69I http://www.youtube.com/watch?v=lXBEcnzQJaA Popatrzmy na te gry bo warto. WoW przy nich to istny szajs. |
Sam tytuł zniechęca do zagrania w te gierki"zniszczmy WoW'a!".
Myślisz,że atak jakiegoś nikomu nieznanego kolesia sprzed monitora, gdzieś w nieznanym kraju coś da? A tak poza tym tym-mógłbyś się nieco bardziej wysilić bo jak na razie-to się chłopcze ośmieszyłeś. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Rzeczywiście nie wypał... Cytuj:
A tak na poważnie...Ja nawet gdybym nic nie wiedząc o tych grach mógłbym napisać więcej. Cytuj:
|
Tak więc:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozdro. |
Cytuj:
Czytałem recenzje i LOtRO i AoC i nie zachwyciły mnie tak jak recenzja WoW'a. W WoW'ie masz podział na Horde i Alliance. LOtRO nie ma praktycznie PvP, nie możesz zagrać sobie po stronie np. Mordoru. LOtRO już od dłuższego czasu gości na naszych półkach sklepowych a liczba graczy jest mizerna, a zauważ że graczy WoW'a ciągle przybywa (jest już ok. 9,3mln) więc LOtRO nie odniosło sukcesu i niema szans pobić WoW'a. Co do AoC: Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
No i co, ze napisales jakis marny teksty. Jak ktos bedzie chcial grac w WoW'a to i tak bedzie gral obojetnie czy jakis ziom nie napisze taki temat, tak jak ktos napisal wyzej-narazie sie osmeszyles. Pamietaj, ze jezeli ktos bedzie chcial grac w WoWa to i tak bedzie to robil nie zaleznie od niczego
|
Cytuj:
B) może byś jakieś screeny przytoczył?? Chętnie bym porównał :) |
Cytuj:
Ras w WoW'ie jest 8,a klas jest 9.Pomnożyć to i wychodzi 72,dodając po 3 drzewka talentów,dla z każdej klas.minimum 216 możliwości. I co,przy twoim 24,to marne porównanie :). Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak przeczytałem twój koment to wtedy spadłem z krzesła... twoja wiedza na temat LOTR jest daremna... LOTR jest na rynku od kwietnia tego roku... a ilość jego graczy wynosi prawei 2 miliony... w 7 miesięcy taka duża ilość graczy? Pomyśl trochę nad tym. poczekajmy 2-3 lata i LOTR usunie z tronu WoW. WoW jest faktycznie zrobiony starannie, ale LOTR dużo bardziej, to czy ma mniej czy więcej możliwości rozrastania postaci jest mniej istotne, bo co z tego, że WoW ma tego dużo skoro wygląda to żałośnie, w takim LOTR widać rękę fachowca, który wie co to fantasy i średniowieczny klimat. Sory, ale fakt jest taki, że WoW wyglądem kolorystycznym przypomina Tetris... |
Bax masz dużo racji. Ta gra to jedna z najlepszych gier MMORPG, która powstała. LOTR przebija WoW w PRAWIE każdym aspekcie gry.
Walka - kapitalne animacje i itp Grafika - tego nawet nie trzeba mówić Dźwięk - tutaj jest w miarę równo Rozwój postaci - lekka przewaga WoW'a Klimat - LOTR ma dużo lepszy, pasuje do Fantasy Świat gry - równo Takie jest moje zdanie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
World of Warcraft: the burning crusade - najszybciej sprzedająca się gra 2007 roku. LOtRO i AoC to komercha!!!!!!!!!!! I nie udowodnisz mi że tak nie jest!!!!!!! :baby: |
Nie zapominajcie, że to Lord of the Rings Online i że dzieje się w Śródziemiu, które ma swój fantastyczny, niepowtarzalny klimat.
|
gdybym mial teraz w cos zagrac to napewno w wowa..ale za 1rok to pewnie bym wybral Lotra ;d
|
LotRO WoW'a nie przebije. Ale AoC jak najbardziej ze swoja grafa, fabułą, silnikiem i wogole wszystkim to wow przy AoC jest jak paccman przy crysis
|
Ja tam i tak będę w WoW'a grał.
|
Blizzard cały czas wprowadza nowości a graczy jest coraz więcej i nawet jeśli LOTRO ma coraz więcej graczy to nie zapomnij że w wowie też rosną statystyki. Jeśli chodzi o to że LOTRO w krótkim czasie ma ogromną liczbę
graczy to jest zasługa OGROMNEJ KAMPANI REKLAMOWEJ tej gry ... więc nie ma sie czym chwalić. Co do twojego hasła (Zniszczymy WoWa) :D to jesteś zabójczo śmieszny 8o. Kolejna sprawa to twoje rozumowanie, twierdzisz że wow jest popularny ponieważ oby w niego grac trzeba płacić a gdyby wow był podzielony tak jak tibia FreeACC/PremiumACC to mało ludzi by grało... Więc powiem ci że gdyby wow był free to wszystkie servery były by przeciążone i żeby wbić sie na własne konto musiał byś siedzieć kilka godzin wpisując non stop passy. JESTES SMIESZNY ... |
Cytuj:
|
No coś jest nie tak bo LOtRO też jest płatne, AoC też będzie :o
|
*Bluray
Co jest nie tak? To ze jest platne? Przynajmniej nie ma takich noobow jak w tibi ;) A co to tematu. Gry zapowiadaja sie swietnie, no ale.. WoW'a nie zniszczysz:D Ludzie beda w niego grali bo go polubili/pokochali i wiekszosc nie zmieni gry do ktorej jest przyzwyczajona :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:50. |