Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Excalibug (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=156823)

Paladin'Popek 08-12-2007 20:01

Excalibug

proszę piszcie tutaj wszystko co wiecie na temat Excalibuga nie chodzi mi o historie itp. ale o wasze tezy jak go zdobyć ponieważ interesuje mnie ta zagadka i myślę ze ona jest dostępna ponieważ po 1 można zobaczyć go na kamieniu w POI (tak jak SoF na Rooku) jego z jego historii wynika ze jest chroniony przez zakon rycerzy koszmaru (?)

Moja teza:
Excalibug był pilnowany przez Nightmare Knights ale został zkradziony przez bezlitosną siódemkę jednak każdy z nich chciał mieć go tylko dla siebie były wojny pomiędzy nimi o ten miecz w końcu doszli do porozumienia i rozwalili miecz na 7 części po 1 dla każdego (te looty z nich) w/g mnie trzeba pokonać każdego z bezlitosnej siódemki rzeby mieć te przedmioty pytacie co z nimi zrobić ? no więc widziałem na jednym ss'ie jak był you see a...... i coć z Cyclomania Sword również słyszałem ze pewnemu graczowi ów miecz wypadł z Cyca jedyny Cyclop z którym możemy się dogadać sie Spocony Cyclop z Ab'Dendriel wiec myśle ze te przedmioty trzeba mu zanieść jako surowce a on wykuje nam ten miecz z racji tego że Ruthless Seven rozwaliła Excalibuga stracił on swoją moc jedynie gdy jesteśmy w zakonie Nightmare knights będziemy zdolni przywrócić mu jego dawną moc... jednak nie wiem jak i co by się stało gdybyśmy doszli to braci kości (2 zakon)

w/g mnie to co teraz napisałem jest logiczne i do zrobienia jednak trzeba bardzo dużo umiejętności i szczęścia rzeby akurat trafić na resp tych bossów.

za wszystkie błędy przepraszam...

Vil 08-12-2007 20:30

nie ma absolutnie zadnych dowodow na prawdziwosc tezy, ze da sie go zdobyc, dlatego mozna ta zagadke polaczyc z dowolna inna ( bazyliszkiem, EF mwallami i innymi pierdolami ) przez co dyskusja o tym jest zupelnie pozbawiona sensu.

marlos10 15-12-2007 22:57

Według mnie excalibuga się nie da zdobyć ponieważ to był BUG i cipsoft wcale nie chciał czegoś takiego stworzyć, później dodał to jako legendę i żebyście mogli sobie popatrzeć na niego!

Jak pamiętam to jeden z maperów cipsoftu dodał gdzieś na mapie właśnie ten miecz ale niestety cipsoft przez pomyłkę wprowadził go jako loot z cycków i chyba wiadome że dowiedział się o co biega...

Nazwa wzięła się z tąd że to gracze postanowili nazwać ten miecz excalibug a cipsoft wykorzystał to jako legendę...

A pozatym już był taki temat dużo bardziej rozbudowany...

Blader19948 15-02-2009 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marlos10 (Post 1790535)
Według mnie excalibuga się nie da zdobyć ponieważ to był BUG i cipsoft wcale nie chciał czegoś takiego stworzyć, później dodał to jako legendę i żebyście mogli sobie popatrzeć na niego!

Jak pamiętam to jeden z maperów cipsoftu dodał gdzieś na mapie właśnie ten miecz ale niestety cipsoft przez pomyłkę wprowadził go jako loot z cycków i chyba wiadome że dowiedział się o co biega...

Nazwa wzięła się z tąd że to gracze postanowili nazwać ten miecz excalibug a cipsoft wykorzystał to jako legendę...

A pozatym już był taki temat dużo bardziej rozbudowany...

Ten temat ? --> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=238142

xPoniaTx 15-02-2009 13:17

Te Archeolog... Nudzi Ci sie kurwa??!! Nie odswiezaj tematow z przed blisko 2 lat frajerze -.- -.- -.-X(

koowal 16-02-2009 14:43

@up

frajera to masz w avatarze. Przeszkadza Ci, że sobie odkopał temat? Aż tak to boli? Przykre, że musisz to znosić.. :(

Erhion 16-02-2009 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koowal (Post 2466302)
@up

frajera to masz w avatarze. Przeszkadza Ci, że sobie odkopał temat? Aż tak to boli? Przykre, że musisz to znosić.. :(

A frajerem jesteś ty.

Na chuj odświeżać temat sprzed ponad roku i odpowiadać na czyjś post, skoro pewnie gościu który zadał to pytanie już dawno o tym nie pamięta?

Ogarnij się.

koowal 20-02-2009 16:51

Ciebie to też boli, że lubi ktoś pogrzebać w śmieciach ?

T3H_VirUs 20-02-2009 18:09

panie archeologu ile masz pan z godzine pracy?

koowal 20-02-2009 20:15

Więcej, niż Ty za to, że wciąż chodzisz do szkoły

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08.