Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Czy opłaca się?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=156900)

Wampireq 09-12-2007 15:19

Czy opłaca się?!

Zastanawiam się czy nie zacząć grać na tym serverze.
Oto moje pytania:
Czy jest dużo Pa?
Czy jest dużo random pk?
Czy jest dużo polaków, brazoli i hiszpanów?
Czy są wysokie lub niskie ceny?
Ile kosztuje plate set?
pozdrawiam, WAmp :)

R3T 09-12-2007 15:39

Juz dawno tu nie gram ale nie warto
Czy jest dużo Pa? No jasne polackersy sie dopierdola, albo wmowia ci ze botujesz ;)
Czy jest dużo random pk? Hmm racze nie
Czy jest dużo polaków, brazoli i hiszpanów? Szwedzi/Polacy, brazole i hiszpani zostali wyjebani z serwera
Czy są wysokie lub niskie ceny? Raczej niskie
Ile kosztuje plate set? Nieduzo

Taka mala uwaga jak juz zaczniesz grac unikaj evul glasses aka Jinot pojebany jak malo kto

I nie sluchaj Rev'ico chlopak ma wyobraznie :d

Wampireq 09-12-2007 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R3T (Post 1784385)
Czy jest dużo Pa? No jasne polackersy sie dopierdola, albo wmowia ci ze botujesz ;)
Czy jest dużo polaków, brazoli i hiszpanów? Szwedzi/Polacy, brazole i hiszpani zostali wyjebani z serwera

Taka mala uwaga jak juz zaczniesz grac unikaj evul glasses aka Jinot pojebany jak malo kto

ok.
Zastanowie się jeszcze ;D.
dzięki za odpowiedź , Wampireq

Rev'ico 09-12-2007 20:41

Cytuj:

hahahahha...

Goldzio 09-12-2007 21:10

]Zastanawiam się czy nie zacząć grać na tym serverze.
Oto moje pytania:
Czy jest dużo Pa?
Czy jest dużo random pk?
Czy jest dużo polaków, brazoli i hiszpanów?
Czy są wysokie lub niskie ceny?
Ile kosztuje plate set?
pozdrawiam, WAmp :)[/quote]

1) Wbijesz 70+ to dostaniesz na plecy wlasny system monitoringu, pamietaj ze gildie ''rzadzaca'' interesuje gdzie ile kiedy jak expisz, jesli na "Hi" odpiszesz po 3 sekndach a nie 2 to uznane to bedzie za botowanie

2) Pomijajac w/w pkt to nie tylko nie daz do wymian na statku w sklepie po drodze z thais do venore bo wylapiesz massloga

3) SWE+PL ESP+BR - Galana

4) 5) Niskie // 1k~

Gogar 09-12-2007 22:24

Nie opłaca się, osobiście polecam Morganę ; )

moons 29-04-2008 20:16

Cytuj:

Zgadzam sie!!!!

MoOdu$ 31-05-2008 10:36

No wiec ja tez chcem zaczac grac na berylce gralem tu kiedys dawno dawno jak jescze del'toro gorowalo:p tylko ze potem mialme hacka wiec moze ktos szegolowo napisze jak sie gra na berylce itp z gory dziekuje:)

asxx 31-05-2008 18:09

Jak na razie to doszedłem do 30 lvl bez większych problemów i gra się nawet przyjemnie.

MoOdu$ 31-05-2008 22:31

:cup: 22:23 You see yourself. You are an elite knight. :cup:

no i jest prammy i zechcialo sie expic:D:D:D

22:26 You advanced from Level 37 to Level 38.:baby:B)

8o

22:29 Ariness [97]: elave <----- tylko w*****a takie cos...

mam jescze pytanie czy jest wam znajoma gilid Eternal march bo slyszalem ze jak z nimi wygralismy duzo osob poszlo wlasnie grac na berylke wiem ze nawet wizak ma tutaj 100+rp jaka jest ich sytuacja na tym servie plx info od graczy kturzy troche ogarniaja co i jak:baby::baby::baby:

MonszTfojejRzony 01-06-2008 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoOdu$ (Post 2088237)
:cup: 22:23 You see yourself. You are an elite knight. :cup:

no i jest prammy i zechcialo sie expic:D:D:D

22:26 You advanced from Level 37 to Level 38.:baby:B)

8o

22:29 Ariness [97]: elave <----- tylko w*****a takie cos...

mam jescze pytanie czy jest wam znajoma gilid Eternal march bo slyszalem ze jak z nimi wygralismy duzo osob poszlo wlasnie grac na berylke wiem ze nawet wizak ma tutaj 100+rp jaka jest ich sytuacja na tym servie plx info od graczy kturzy troche ogarniaja co i jak:baby::baby::baby:

Ile dałeś za Modusa? (w zł)

MoOdu$ 02-06-2008 15:11

:baby: ostro jestes smieszny koles i zal mi ciebie :baby::baby:

Ile dales za MODUSa?!? BUHAHAHAHAHAH

MonszTfojejRzony 02-06-2008 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoOdu$ (Post 2091387)
:baby: ostro jestes smieszny koles i zal mi ciebie :baby::baby:

Ile dales za MODUSa?!? BUHAHAHAHAHAH

No ale ile?

MoOdu$ 02-06-2008 17:33

Pojebalo cie?? za modusa nic nie dalem bo jest moj-.- nie moja wina ze sie kaleczysz na 40lv i nie mozesz wbic wiekszego bo sprawia ci to trudnosci ...
nawet mnie nie znasz:baby::baby::baby:

MonszTfojejRzony 02-06-2008 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoOdu$ (Post 2091731)
Pojebalo cie?? za modusa nic nie dalem bo jest moj-.- nie moja wina ze sie kaleczysz na 40lv i nie mozesz wbic wiekszego bo sprawia ci to trudnosci ...
nawet mnie nie znasz:baby::baby::baby:

40 lvl? Hmm, powiem CI tak gram na Azurze i mam grubo ponad 130 lvl ;]
Ciao barbi, apropo nie wierze ze teraz tacy ludzie graja 130 lvlami...

MoOdu$ 03-06-2008 16:53

ZAl mi ciebie jak mi napisales ze masz grubo ponad 130lv to co??jestes kozak?? a tak szczerze mysle ze na OTSie....:D ja przynajmniej podalem swoj nick-.- zreszta nie bede ci sie tlumaczyl ,,TACY LUDZIE'' nawet mnie nie znasz dzieciaku zajebany-.- dorwales sie do kompa i kozaczysz bo na rl masz przejebane:baby::baby::baby: mam Modusa od 1lv i nie bede ci sie tlumaczyl

MonszTfojejRzony 03-06-2008 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoOdu$ (Post 2093524)
ZAl mi ciebie jak mi napisales ze masz grubo ponad 130lv to co??jestes kozak?? a tak szczerze mysle ze na OTSie....:D ja przynajmniej podalem swoj nick-.- zreszta nie bede ci sie tlumaczyl ,,TACY LUDZIE'' nawet mnie nie znasz dzieciaku zajebany-.- dorwales sie do kompa i kozaczysz bo na rl masz przejebane:baby::baby::baby: mam Modusa od 1lv i nie bede ci sie tlumaczyl

Cos sie koleszko strasznie zdenerwowales, wyloozuj bo ci na watrobe padnie ;**, co do podawania nicku, wszyscy wiedza kim ja jestem, a co do ciebie to tez bym podal nicm Kupionego chara, sam pewnie nie umiesz wbic 40 lvl.

Szkoda gadac paa;dd

MoOdu$ 03-06-2008 18:45

:) dobra uwazaj jak chcesz mnie na aldora tez wszyscy znaja mozesz sie spytac o ile kogos znasz znasz... Nigdy nie kupowalem zadnych charow...:baby::baby::baby: jak moga cie wszyscy zanc jak ja cie nie znam mzoe sie przedstawisz jak jestes taki kozak na 130lv+:cup::cup: wiem swoje ziomeq

MonszTfojejRzony 03-06-2008 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoOdu$ (Post 2093771)
:) dobra uwazaj jak chcesz mnie na aldora tez wszyscy znaja mozesz sie spytac o ile kogos znasz znasz... Nigdy nie kupowalem zadnych charow...:baby::baby::baby: jak moga cie wszyscy zanc jak ja cie nie znam mzoe sie przedstawisz jak jestes taki kozak na 130lv+:cup::cup: wiem swoje ziomeq

Wiedzą Ci którzy mnie znaja, idiotom sie nie przedstawiam.

Galera_Warrior 04-06-2008 07:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoOdu$ (Post 2093771)

Przecież już po twoim stylu pisania widać że masz max 15 lat, mamusia sprawiła prezent na dzień dziecka i kupiła postać?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33.