![]() |
Ice Witch Tower by 56EK No Waste ;]
Siema, następny filmik w moim wykonaniu, nie wiem jak mi się to udało, ale nie miałem waste, wręcz przeciwnie, zwróciło się. :PP
http://www.chomikuj.pl/Montesa/ice+witch.rec |
Domyslam sie ze bohy spadly , ale za chwile obejze i dam edita.
Edit : down@ Faktycznie , a ja bylem przekonany ze spadaja tak jak z Necro :/ . co do filmu nudny , twojego eq i run leczacych to niemam pytan wogule , jak bym tam gral wybral bym sie na ciebie . |
Cytuj:
|
pozazdroscic loota naprawde xd
|
Nudniejszego filmika w zyciu nei widzialem. Podobnie jak bys wrzocil filmik z zolwi. Expilem na Ice dziwkach. co rpawda dobry lot ale zupelnie nic ciekawego. Nudze bardzo. A ten twoj to juz wogule zenada. latales tlyko po 3 pietrach. za tp nie wchodziles. Co to wogule mialo byc. Nie wiem jaki byl lot..
|
Cytuj:
"Nie wiem jaki byl lot" |
Nice, nice.
Btw. z Ice Witchów leca BoHy, nigdzie nie moge znalesc zeby lecialy. Pozdro Pitevo |
@ Up .
Na tibia.pl zaraz po update pisalo ze leca bohy , ale nikt mi niemowil ze je wylotowal.Teraz dopiero looknolem i niewidze zeby pisalo ;o. |
Film nudnawy :P mało pieter zwiedzałeś :P
a tak na przyszłość moja rada....bierz więcej uh bo byle 30 drut by przyszedł z 2 fe i bys glebe zaliczył :P |
Cytuj:
|
Filmik ostro nudny.
18:34 Using one of 11 spell runes... Niezłe ryzyko jak na server pvp :p Jedyne co mi się podobało to ... outfit gz |
Z ice witchów nie lecą bohy....mówią tak tylko osoby które nigdy na nich nie były.
|
20:13 Ernesto [74]: montesa
20:13 Montesa [56]: ?? 20:13 Ernesto [74]: lotles bohy? 20:13 Montesa [56]: nom impossible? xD n/c |
Aff oprócz full warriora nie było tam nic ciekawego xD
Lootnął w końcu te bohy czy nie bo nie mogłem tego oglądać dłużej jak 10 minut <ziewa> |
ale nudziarstwo
tylko outfit fajny.. a skille? O BOŻE! weź się za skille ;P |
Cytuj:
|
No No outfit nice;)
Ale jak zobaczyłem stan twoich uhów to normalnie mnie zatkało. Wbiłby byle dupny 25lvl i by cię rozwalił. Wystarczy żeby miał o jakieś 10 uhów więcej:D |
Jesli chodzi o nazwe tematu to prawda. Lootnal tyle halberd i innego shitu ze waste raczej nie bylo ;) a poza tym nie bylo nic specjalnego ;)
|
Omg... szkoda oglądać "0 waste" jak może być waste jak się expi na 1 Ice Dziwku?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |