![]() |
Stalagmite
Yo, kupilem czar stalagmite za 1,4k. Nie mam pacca. Gdy chcialem zrobic rune, wyskoczyl mi napis: "You need premmium account" :/
Co sie dzieje ? |
Mam to samo. Tylko niech nie cofają serwerów, bo już troche poexpiłem.
|
Cytuj:
|
Druid nadal może robić HMM, stare GFB zamieniło się na stalagmit (u mnie to samo co u autora), a żeby mieć znowu GFB trzeba je kupić od nowa. Na tibia.com pisze, że jeszcze kilka czarów dla facc (ice wave, terra wave), ale one są dla PACC ;)
|
czyli myslicie ze przez pewien czas moze byc tylko dla pacc???bo ja tez tak mam..to jest glupie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Help Plz
Prosze napiszcie gdzie mozna kupic "ice wave" mam facca dzieki i mam 25 sorca
|
To są czary dla druida nie dla sorca:/ NC!
|
Z tibia.com
Terra Wave (exevo tera hur)/ Attack/Instant/(lvl)38/(mana)210/ (kasa)2500/facc Ice Wave/(exevo frigo hur)/Attack/Instant/18/25/850/facc Więc terra wave - 38 lvl, ice wave - 18 lvl. Teraz moja rozmowa z Szefem gildii druidów w venore: 16:10 Cariena [56]: hi 16:10 Smiley: ... Greeeeeetiiiingssss... 16:10 Cariena [56]: spell 16:10 Smiley: ... Spells... rune spells... instant spells... what you want? ... Or for which level? 16:10 Cariena [56]: 18 16:10 Smiley: ... For level 18 ... 'Energy Field'. 16:10 Cariena [56]: 38 16:10 Smiley: ... Only spells for level 8 to 11 ... 13 to 18 ... 20 ... 23 to 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 and 41... 16:10 Cariena [56]: terra wave 16:11 Smiley: ... Only spells for level 8 to 11 ... 13 to 18 ... 20 ... 23 to 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 and 41... 16:11 Cariena [56]: ice wave 16:11 Smiley: ... Only spells for level 8 to 11 ... 13 to 18 ... 20 ... 23 to 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 and 41... 16:11 Cariena [56]: bye 16:11 Smiley: ... Good... Bye Skoro wy macie, to może u NPC w venore jakiś bug... |
jeszcze jedno
A są nowe jakieś czary dla sorcera (25lvl FACC?)
|
No wlaśnie mam ten problem z NPC SMiley, czy w innych miastach mozna kupować normalnie nowe czary?
|
W Thais bez problemu kupiłem ,,Ice Wave". ;)
|
Zakupiłem bezproblemowo czary "Ice Wave" oraz "Terra Wave".. w Thais.
Co do runy "Stalagmite" to trochę dziwne.. na tibia.com i pisze, że jest dla FACC.. A i chciałem sobie porobić runy "Icicle", a tu się okazuje, że jest ona dla PACC.. no bez przesady ;/ Nie dość, że Cipsoft uhy spartolił, to jeszcze nie można nowych run porobić ;| |
kupcie premmium i po sprawie,nie ma co dalej rozgryzać,jest błąd na stronie i tyle
|
A ja powiem cos jeszcze ciekawszego.
otoz poszlem sobie do npc od czarow ofensywnych w ab (ten za hellgate) i kupilem pare czarow a konkretnie stalagmite (na tibia.com pisze ze free i da sie w ab kupic) oraz STONE SHOWER (na tibia.com pisze ze premium i NIE DA sie w ab kupic) i jak robie jakis z tych czarow to mi pisze to co innym "yuo need premium account". dziwne, niezly bug. P.S. Jestem FACC @DOWN ja kupilem ice wave w carlin BUG ZE STALAGMITE NAPRAWIONY (stone shower ciagle nie moge) |
Podsumujmy:
Pozdrawiam :] |
Wszystkie czary działają juz prawidłowo.
Runki też mozna robić na facc. Wiecej na tibia.com Sam mam drutka na 39 :) fajne te nowe czary choć małe obrażenia :( |
Czyli co? Icicle,Avanlache i Stone Shower dla FACC czy PACC?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |