![]() |
Server
Wiem, wiem uzyj szukaj ble ble ble :D
Poniewaz CipSoft zrobil mnie wkonia i nie wypuscil nowych swiatow chcialbym sie dowiedziec jaki server polecacie na stan obecny chodzi mi glownie o takie zalety swiata: *PvP *Drogie ceny *Brak masowych wojen i duzego PA *Wmiare niski maxymalny lvl <-- LOL :D Bardzo prosze o usuniecie tematu dopiero po kilku wypowiedzach badz podaniu linku do jakiegos podobnego i bardzo nowego tematu jak ten. |
|
^.- taki link jest mi akurat nie przydatny.
|
@up; to twój problem, twój post powinien wylądować w tamtym temacie ale ty to masz najwyraźniej w 4 literach...
Reported? |
A moze byc pvp-e??
Inferna i dolera to sa moim zdaniem najlepsze swiaty -Znudzilo ci sie liczenie skuli? Jestes doswiadczonym graczem? Wybierz pvp-e! Jak ci sie znudzi exp to mozesz zawsze popekowac bez tych zasranych skuli ;) A przy za tym zawsze jest malo osob online wiec zawsze znajdziesz expowisko dla siebie (Nawet na FACC!!) -A jak ci brak kasy to mozesz wrzeszczec: Sell EXP!!! :D -Ceny? Dosyc wysokie... Takze za hunt chyba sie zwraca... -Najwyzszy level na Infernie to: Herr Yxa - Master Sorcerer - Level 174 |
Cytuj:
@Up E-pvp niestety mnie nie interesuja ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45. |