![]() |
Nowe Łóżka
Witam
Mam problem z nowymi kolorowymi łóżkami. Klikam "Use With" na łóżko, siebie, ziemię i nic się nie dzieje. Mam domek w Ank i nie mam pojęcia jak to ustrojstwo rozpakować. Jak ktoś ma jakiś pomysł to piszcie :) Pozdro |
Cytuj:
Pozdro! :] |
dzięki za odpowiedz temat do kosza
Rudixx czemu się tak rządzisz i prosisz o usunięcie to twój temat :confused:?? |
Cytuj:
|
A ja mam pytanie.
Co powiedzieć npc żeby kupić taką pościel do łóżka. Na tibia wiki nic nie pisze o tych nowych łóżkach |
Cytuj:
|
A, a jeszcze jedno.
Co oznacza "blue" Zamienianie na stare łóżko czy ten sam kolor ale inne łóżko. |
Cytuj:
Zamienia na stare... |
Dziwne, jak zakładamy nowe łóżko to powinno się pojawić stare łóżko "w częściach" :P
|
Mam pytanie czy w kazzo da się zrobić "pościel"? Na łużka
|
Nie sądzę by w Kazordoon dało się zmienić kolor pościeli.
Tylko spekuluje. Co do tego nie jestem pewien ale jak każdy uźytkownik forum mam prawo do wyrażania swojej opinii. Pozdrawiam, Wolf-j3 |
Lol ludzie rozbrajacie mnie czasami -.- To paczka zmienia pościel, a w ank masz jakieś leżaki, w liberty bay siano, w port hope hamaki, w nich nie ma pościeli więc nie można jej zmienić. :baby::baby:
|
Cytuj:
Cytuj:
w kazo da sie tylko w czesci domkow tzn. na normalnych lozkach(te z niebieska kolderka:p) mozna zamienic natomiast przyczy(bez kolderki:p) nie mozna |
Można tylko na takie łóżka, które są na FACC, czyli te zwykłe co kiedyś były niebieskie :P
|
Czyli z tego co ja rozumiem gdy mamy w chacie takie stare niebieskie łóżko i pójdziemy do sklepu i powiemy Hi>(np.) buy red bed>bye to to stare łózko po rozpakowaniu paczki ze sklepu zamieni sie w nowe łóżko z czerwoną pościelą Tak? I w domku nie będzie dwóch łóżek :p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |