![]() |
Przemyt ciasteczek z Edron?
Witam :P
Jakim sposobem można przeszmuglować skrzynkę z ciastkami z Edron, dostarczyć ją do Thais? (mówię tu o misji jednego z questów dodanych w update) parcel, tp, statek, dywan odpadają ;< |
wziac do bp i sie przejsc?
|
Czy ja piszę niewyraźnie?
statek odpada -.- Poza tym pytanie tyczy się jednego z nowych questów więc jeśli ktoś nie wie o co chodzi niech nie zgrywa mądrego... |
double post sry ;x
|
Próbowałeś może przepłynąć z edron na cormaye i z cormayi do kazo? Moze "wewnętrzne" statki nie mają w zwyczaju przeszukiwać podróżnych?
|
Nie znam tego questu ale może daj skrzynkę komuś kto jeszcze nie robił tego questa, niech on przeniesie skrzynkę, a Ty poźniej ją od niego odbierzesz. Może to coś da? : P jeśli nie to srr.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Do statku nie dojdziesz normalną drogą bo pilnują jej strażnicy, wysyłając parcelem ciastka zgniją (tak samo z tp), npc od dywanów nie poleci ;< |
WIEM!
Przez roty na Cormaye, z cormayi parowcem do kazo i done :D |
Cytuj:
Wielkie dzięki za pomoc :> @edit nie pykło z tym szukaniem ;< a tibian earth odpada bo jak przybliżam to tylko się powiększają kwadraty -.- Jak dojść na Cormayę z rotów na Edron? mapka plx?;/ |
Wejscie na roty masz na poludnie od ostatniego poludniowego GH w edron ;p
|
Wiem jak dojść na roty, tylko nie wiem jak iść dalej, udało mi się zejść na -2 i dalej lipa ;/
|
nie schodz na -2...rope place jest na -1 poszukaj
|
musisz przejsc przez tunel z rotami tamtedy dojdziesz na cormaye a z tamtad mozesz juz plynac statkiem
_________________________________________ http://tibia.org.pl/userbar/4-Kisi3l-8.jpg |
Dobra thx all za pomoc :*
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |