Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [WMV] Filmik gildii Oven (Titania) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157143)

Emok 12-12-2007 19:21

[WMV] Filmik gildii Oven (Titania)

Jest to film przedstawiający akcje gildii Oven z Titanii.

http://rapidshare.com/files/76097564/oven*****

(zamiast gwiazdek .wm v)

Kawaguchi 12-12-2007 19:58

Film warty obejrzenia. Dużo ładnych i ciekawych fragów. Polecam.

Petike 12-12-2007 21:17

Znakomite efekty, ładne fragi. Chyba jeden z lepszych filmików jakie widziałem o Tibii.

Mistic_Vagabond 12-12-2007 21:24

Świetny film :P

Emok 14-12-2007 00:31

Co tak mało komentów?
Bump!

xoz 15-12-2007 01:33

zrehostuj na video.google.com

Maly89 15-12-2007 17:33

;p

Fajny filmik szkoda że nie ma kilku osób z ovena już wśród nas :(

Jorg Bruce 15-12-2007 17:43

Kurde, ja to mam limity na Rapidzie, prosze o jakiś rehościk mały xD

Tak osobiśćie to wole OoR (Oath Of Reavnge) Byłem z nimi, i uważam że są lepsi chociaż filmu nie oglądałem. A nawet przez pewien okres gdy grałem na Titanii byłem w OoRze, i muszę powiedzieć że było wyśmienicie xD Wiem że są gildią z prawdziwego zdarzenia, co nie znaczy że chcem was poniżyć :)

Emok 19-12-2007 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jorg Bruce (Post 1789789)
Tak osobiśćie to wole OoR (Oath Of Reavnge) Byłem z nimi, i uważam że są lepsi chociaż filmu nie oglądałem.

Zapewniam, że nie są lepsi ; )

szymcio 19-12-2007 22:53

Bardzo dobry film. Fajna obróbka, miło się ogląda, a fragi znakomite. Jak najbardziej polecam;)

Emok 23-12-2007 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly89 (Post 1789753)
Fajny filmik szkoda że nie ma kilku osób z ovena już wśród nas :(

Te delety to przegięcie :P

albert0 24-12-2007 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1801762)
Te delety to przegięcie :P

Jesli chodzi o Chrisa aka Wizzard i Valora aka Floov, to zafuaj mi, ze maja sie dobrze jesli chodzi o Titanie ;>

Emok 26-12-2007 20:59

: )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1805299)
Jesli chodzi o Chrisa aka Wizzard i Valora aka Floov, to zafuaj mi, ze maja sie dobrze jesli chodzi o Titanie ;>

: )
<dwa znaki>

Kamliss 26-12-2007 21:05

Podziwiam całą gildię Oven i gratuluje im tego co dokonali ;) Zgranie cudowne, po prostu - NIKT WAM NIE DORÓWNA!

/Edit : z takimi ludźmi chce się współpracować, a nie jakieś nooby które robią swoje i psują całą akcję.

Lavanor 27-12-2007 11:45

Bardzo dobry filmik, miło się go ogląda :) Pozdro dla Titanii

Szefie :) 27-12-2007 22:28

Filmik b.ladny, ale w pewnym momencie wydawalo mi sie ze ogladam wytwór Wayne Silvera xD pare motywów zaciągniete.

I prosilbym zebys wypisal nazwy piosenek :P

Scroopy 27-12-2007 22:37

Soil - Breaking me down
PAIN - Shut your mouth

Reszty nie znam niestety :P

Titanczyk92 28-12-2007 14:45

Filmik dobry ale ci ludzie co pisza ooo fajki ten ouwen jest fayny Y!Y!@Y!Y@!@!@!@@!@!
Moze i jest ale duzo ludzi w oven to PA np Xirodan zabijajacy ~50 lvl i wymuszajacy od nich bohy. Teraz usuneli Chrisa i Valora, mowicie ze maja sie dobrze jesli chodzi o titanie, moze i maja wkoncu tyle kasy nakradli anyway nie jest dobrze jesli chodzi i Oven bo stracil ms'a ktorzy sa w wojnie bardzo wazni i ~160 ek, a CF grzeje pz i sie nie loguje polowa jest retired albo zmienili serwa Partyzanci i Vitality rosnie w sile niesty Oven nie ma za duzej przyszlosci malo kto do nich dojdzie bo malo kto ich lubi. A jak u Vitality & Partyzanci ? Michalak wbija lvl za lvlem wprawdzie sharuje ale co z tego liczy sei to ze ich char jest coraz lepszy jest tak z ~80% charow w partyzantach kazdy pg niedlugo oni przegonia zarowno w liczbie jak i w lvl memberow, kazdy chce do nich dojsc to samo Vitality, niestety ale Oven ma bardzo male szanse.

BTW ma ktos filmik wmv all war Unit & Kazadum na Eiv ten by Vaigo co juz ma ~6 miechow moze z fragiem na Garimo na moscie ze statkui Darashia ?

Kamliss 28-12-2007 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Titanczyk92 (Post 1812036)
Filmik dobry ale ci ludzie co pisza ooo fajki ten ouwen jest fayny Y!Y!@Y!Y@!@!@!@@!@!

Zazdrościsz :>

Cytuj:

Moze i jest ale duzo ludzi w oven to PA np Xirodan zabijajacy ~50 lvl i wymuszajacy od nich bohy.

A co to ma do rzeczy?

Cytuj:

Teraz usuneli Chrisa i Valora, mowicie ze maja sie dobrze jesli chodzi o titanie, moze i maja wkoncu tyle kasy nakradli anyway nie jest dobrze jesli chodzi i Oven bo stracil ms'a ktorzy sa w wojnie bardzo wazni i ~160 ek, a CF grzeje pz i sie nie loguje polowa jest retired albo zmienili serwa Partyzanci i Vitality rosnie w sile niesty Oven nie ma za duzej przyszlosci malo kto do nich dojdzie bo malo kto ich lubi.

Ja mogę założyć chara na titani i z przyjemnością do nich dołączyć.

Cytuj:

A jak u Vitality & Partyzanci ? Michalak wbija lvl za lvlem wprawdzie sharuje ale co z tego liczy sei to ze ich char jest coraz lepszy jest tak z ~80% charow w partyzantach kazdy pg niedlugo oni przegonia zarowno w liczbie jak i w lvl memberow, kazdy chce do nich dojsc to samo Vitality, niestety ale Oven ma bardzo male szanse.

Mylisz się. Oven ze swoim zgraniem mają 50% większe szanse, niż reszta która bezmyślnie próbuje coś zrobić...

Titanczyk92 28-12-2007 19:49

Cytuj:

Zazdrościsz :>
Czego ? Gildi do ktorej wiekszosc osob doszlo bo lubi sobie randomowac i nie ponosic za to konsekwcji ? Gdy nadszedl war z Vitality polowa Ovenu srala w gacie. Pozatym popatrz na memberow taki np Seq frajer straszny kiedys go bili to pisal "no, pls", to taki typ expiacy po 10h dziennie na wrl i na tym opiera sie jego zycie.

Cytuj:

A co to ma do rzeczy?
To, ze Oven nie jest taki fajny ?

Cytuj:

Ja mogę założyć chara na titani i z przyjemnością do nich dołączyć.
To spiesz sie bo napewno potrzeba im 20 sorca

Cytuj:

Mylisz się. Oven ze swoim zgraniem mają 50% większe szanse, niż reszta która bezmyślnie próbuje coś zrobić...
Ja gram na tym serwie prawie 3 lata a ty w ogole, kto wie lepiej ? Jakie zgranie co ty gadasz wieszkosc to total no lify expiace godzinami, 0 pvp skills. W takich Partyzantach Fraten albo Lord Michalak, czy w Vitality Xoo, Vilum, Karelazi i wiele innych.

Musze przyznac ze z calego serca zal mi cie.

P.S
Twoja stara

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41.