![]() |
[WMV] Filmik gildii Oven (Titania)
Jest to film przedstawiający akcje gildii Oven z Titanii.
http://rapidshare.com/files/76097564/oven***** (zamiast gwiazdek .wm v) |
Film warty obejrzenia. Dużo ładnych i ciekawych fragów. Polecam.
|
Znakomite efekty, ładne fragi. Chyba jeden z lepszych filmików jakie widziałem o Tibii.
|
Świetny film :P
|
Co tak mało komentów?
Bump! |
zrehostuj na video.google.com
|
;p
Fajny filmik szkoda że nie ma kilku osób z ovena już wśród nas :(
|
Kurde, ja to mam limity na Rapidzie, prosze o jakiś rehościk mały xD
Tak osobiśćie to wole OoR (Oath Of Reavnge) Byłem z nimi, i uważam że są lepsi chociaż filmu nie oglądałem. A nawet przez pewien okres gdy grałem na Titanii byłem w OoRze, i muszę powiedzieć że było wyśmienicie xD Wiem że są gildią z prawdziwego zdarzenia, co nie znaczy że chcem was poniżyć :) |
Cytuj:
|
Bardzo dobry film. Fajna obróbka, miło się ogląda, a fragi znakomite. Jak najbardziej polecam;)
|
Cytuj:
Te delety to przegięcie :P |
Cytuj:
|
: )
Cytuj:
<dwa znaki> |
Podziwiam całą gildię Oven i gratuluje im tego co dokonali ;) Zgranie cudowne, po prostu - NIKT WAM NIE DORÓWNA!
/Edit : z takimi ludźmi chce się współpracować, a nie jakieś nooby które robią swoje i psują całą akcję. |
Bardzo dobry filmik, miło się go ogląda :) Pozdro dla Titanii
|
Filmik b.ladny, ale w pewnym momencie wydawalo mi sie ze ogladam wytwór Wayne Silvera xD pare motywów zaciągniete.
I prosilbym zebys wypisal nazwy piosenek :P |
Soil - Breaking me down
PAIN - Shut your mouth Reszty nie znam niestety :P |
Filmik dobry ale ci ludzie co pisza ooo fajki ten ouwen jest fayny Y!Y!@Y!Y@!@!@!@@!@!
Moze i jest ale duzo ludzi w oven to PA np Xirodan zabijajacy ~50 lvl i wymuszajacy od nich bohy. Teraz usuneli Chrisa i Valora, mowicie ze maja sie dobrze jesli chodzi o titanie, moze i maja wkoncu tyle kasy nakradli anyway nie jest dobrze jesli chodzi i Oven bo stracil ms'a ktorzy sa w wojnie bardzo wazni i ~160 ek, a CF grzeje pz i sie nie loguje polowa jest retired albo zmienili serwa Partyzanci i Vitality rosnie w sile niesty Oven nie ma za duzej przyszlosci malo kto do nich dojdzie bo malo kto ich lubi. A jak u Vitality & Partyzanci ? Michalak wbija lvl za lvlem wprawdzie sharuje ale co z tego liczy sei to ze ich char jest coraz lepszy jest tak z ~80% charow w partyzantach kazdy pg niedlugo oni przegonia zarowno w liczbie jak i w lvl memberow, kazdy chce do nich dojsc to samo Vitality, niestety ale Oven ma bardzo male szanse. BTW ma ktos filmik wmv all war Unit & Kazadum na Eiv ten by Vaigo co juz ma ~6 miechow moze z fragiem na Garimo na moscie ze statkui Darashia ? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Musze przyznac ze z calego serca zal mi cie. P.S Twoja stara |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |