![]() |
182RP expi na wrl (po update)
jak w temacie, 75 minut wrl huntu po update.. warto zobaczyć do samego końca ; )
250k/h Download-Link #1: rapidshare.com/files/76152835/adigoeswrl.rec.html Download-Link #2: s p e e d y s h a r e.com/621638440.html (oczywiście usunąć spacje) |
hm? assassiny nadal kosztują 450 GP?
|
Cytuj:
nie, 100 assassin stars = 10k Pozdrawiam ;) |
Wywnioskowałem z filmu że robiłeś tam 230k/h
Poszło Ci na to: 450 strong mana potion - 50k+/- 250 assassin - 25k+/- Łącznie około 75k na 230k expa, wbiłeś koło 15% lvl'a tak? Ładnie Ci szło, gratz ;} |
Hmm, ladnie ladnie :). Aczykolwiek irytuje mnie ten 'boski healing'
|
Udupili palla ? watpie ;] ladnie Ci to poszlo =oo
|
Cytuj:
Zal.. palek jest mocniejszy po upie niz przed, bo nie dosc ze dalej jest najtansza profesja to jeszcze po upie ma mozliwosc PG sporo wiekszego niz przez upem. |
Mam pytanie czy assasin stary znikaja co 1 hita ?? .... bo na filmie widze ze nie znikaja co 1 hita prosze o odp
@ Down Dzieki , assasin sa spoko , ale te leczenie ;p |
Up:
Znikaja po kilku rzutach-tak jak speary !! : D To ze teraz pall jest udupiony z leczeniem nic nie znaczy daje to tyle ze nie moge bic bez waste 100 rp demonowj ak przed update... ;] ale te ass są boskie =] |
[quote=Pieczka-Saphira;1788147]Mam pytanie czy assasin stary znikaja co 1 hita ?? .... bo na filmie widze ze nie znikaja co 1 hita prosze o odp
/QUOTE] Skoro widzisz ze na filmie nie znikają co 1 hita to jaki wniosek z tego możesz wysnuć ? ... (chyba ze masz 10 lat ... ;/) |
[quote=Lexii;1788185]
Cytuj:
Wiesz jesli tak myslisz to jest to dowod ze Ty masz 10 lat .... nie mialem pewnosci dlatego pytalem bo np na tibicam tv mozna cos ukrywac itp , a nie bylem pewny czy na tej nowej tibicam idzie wiec jak niemasz nic do powiedzenia na temat to won do szkoly uczyc sie malolacie |
Fajnie, gdybym też bota używał to też bym expił na WRL 182RP.
Fajnie, gdybym też bota używał to też bym expił na WRL 182RP.
Pozdro, |
Cytuj:
|
Ładnie :p też mam ochote sie tam wybrac 89 rp ale jeszcze sie zobaczy, tylko troszke to leczenie zrąbali pallkowi.
PoZdRo |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |