![]() |
[Pomysł] Walka Summonów - czyli pobawmy się w pokemony.
Mam pomysł. Można to organizować na każdym świecie. Nie jest to kosztowne, a zabawa jest przednia :D. Jeśli ktoś kiedyś chciał się pobawić w pokemony - teraz jest szansa :D. Jeśli wcześniej już był taki pomysł - to sorry, nie znalazłem podobnego tematu.
O co w tym właściwie chodzi? Zobaczcie : http://img517.imageshack.us/img517/1...pokemonbm3.png Niebieski - To pierwszy gracz i jego potwory. Czerwony - to drugi gracz i jego potwory. Zielony - to obszar gdzie potwory walczą. Można urządzać turnieje tego typu, lub po prostu pobawić się z kolegami :D. Może być - że aby uczestniczyć w turnieju, trzeba wpłacić np 100 gp a zwycięstwa zgarnia wszystko. xD Jak podoba wam się ten pomysł ? xD |
Glupie, z gory wiadomo, ktory summon wygra.
|
@up
Przeciez te summony co sa na obrazku to dla przykladu głąbie :| |
Nie głąbie, a głąbico jak juz. Szanuj kobiety. Chciałam Ci to wytłumaczyć, ale doszłam do wniosku, że i tak nie zrozumiesz, jak wszyscy faceci....
|
na npvp sie nie da
|
Wiadomo każdy będzie napewno summonował ds-y (o ile może) i wtedy to już tylko trzeba mieć szczęście.
|
Cytuj:
|
Bez sensu, demon skeletony i tak wygraja... a walka tych samym to tylko od farta zalezy.
|
Cytuj:
|
Lol, mało ci pokemonów? Poszukaj na tym forum.
|
Byłem świadkiem walki w której leader wygrał z monkiem i ds'em :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |