![]() |
Nowe Looty z potworków
A więc zauważyliście cos co leci nowego z potworkow?
Ja lootnołem z Valkyrii health potion i small diamond. Oba lecą bardzo żadko. Również zauważyłem ze od miesięcy nie leci small ruby z amazonek(lubie tam expic;]) A co wy zauważyliście/lootneliście? |
No niewiem, jakos nic nowego nie wylotowalem. Ale znalazlem nowy item (chyba nowy, jak dotad go nie widzialem). Daje tu screena bo nie bede robil nowego tematu. Ten miecz chyba z jakiegos questa albo z kas zlootowany. Sami zobaczcie.
http://img187.imageshack.us/img187/9729/beztytuupk0.png Niestety ale opisu i nazwy miecza nie znam. Tak jak na ss'ie jest polozony na nim kamyczek. ;) |
@up
fajny mieczyk ciekawe jakie ma staty. @topic z cyclopow leca health potiony, dark magician i apprietence mana potion. Z nowego cyca mam spiked club. |
To nie loot z potwora tylko z questa, ten miecz nie ma statsów (nie da sie go używać), a nazywa sie Firlefanz.
|
z mhrocznych apprietence\
wypadają mana potiony 0-3 blank rune i zdechła żaba ;p no i kasa jeszcze |
mozna go na scianie powiesic
|
|
@up
Fajny, ale podaj caly opis, od ktorego lvl i nazwe tego helmu. Rozumiem ze wylootowales go z ancient scaraba? ;) |
Dwa nowe itemki:
http://img132.imageshack.us/img132/687/hrhrvb6.jpg |
@Topic
Small Diamondy już dawno leciały z Valkirii ;) |
Cytuj:
@hełm : To jest terra hood, ma 5 arma i jest chyba od 35 lvla dla sorca/druta. A tak "apropopo" warto zajrzeć do działu Zdjęcia po nowe looty, zarówno na Forum Tibia.pl jak i na Forum Tibia.de/gamigo.de |
takie mniej prestiżowe to:
Cyclop - health potion; Cyclop Drone - strong health potion; beholder - mana potion; więcej, żeczy już nie pamiętam, ale napewno nie omieszkam zedytować posta jak coś znajde ;) |
Ja też zauważylem nowy loot , Z beholdera mi wypadl mana potion:p
|
z Cyclops Smith wypadlo mi Heavy Machete
|
Mi często wypadają health potiony z barbarianów po 3 godzinach tam uzbierałem cały bp :D
|
Loty
Z Gs mi poleciało :
Strong Health Potion i.... 21:26 You see a lightning headband (Arm:5). It can only be wielded properly by sorcerers and druids. It weighs 10.00 oz. It has 4% energy protection, but also increases damage taken from earth by 4%. Z DS Mana Potions :D:D:D |
z Necromancera leci Noble Axe (od 35 lvl).
|
z dragonów strong health potiony.
Z ancientów czapki ziemii (te ze screenu na dole) |
@Adow
Jak toto wgląda? Dasz screen? |
Z D.Guardów lecą pierwsza i 2ga life potionka.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |