![]() |
63 ek expi na dlach po update
Oto kolejny film ze mna w roli głównej :>
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/35125 |
Hail update co?
|
Mógłby ktoś zapodać nowego tibicama, bo mi debugi wyskakują:(
|
Cytuj:
@film ~35% zwiększone hity przez lód, to jest fajne. Do bani są za to twoje skille dlatego dość cienkie hity włażą, nie wiem jak możesz bić te dragi hitając 50, 20, 10, 80, 20, ja bym się zastrzelił : D |
kupujesz kase na allegro :(
|
Cytuj:
Filmik fajny, jednak ten kryształ niewiele daje bo jak masz np. Mystic blade z 44 atakiem to jak wkładasz kryształ masz 36 ataku melee i 8 ataku z lodu, więc nie bardzo to się opłaca <pewnie o tym wiesz, ale co mi tam :>> EDIT Chakoye* Jak tam expisz to gz, ale bez bota tam nie wyrobisz. Jakoś wątpie , że wogóle bez bota jedziesz :> Co do zaroku to fakt, da się tam zarobić - 3msc bocenia po 2h~dziennie dały sofciki (550k) _/ |
Ktoś tam napisał, że kupuje kase na allegro...
To mnie tak wk****a, wiecie co to hakooye?? Ja tam zarabiam 6k w kasie/h to po pierwsze. A po drugie k***a to mam drugiego chara, i h** ci do tego jakie mam eq. |
No Filmik, Mi się przydał :D Teraz czas na Mnie, żebym sobie tam poexpił : d
|
Oo ziomal powiem ci jedno. Niezły z ciebie boter:D:D
|
nie wiem czy sie powtarzam czy nie ale w tym filmie podobalo mi sie jedynie eq z allegro, addon z allegro i siocher z allegro... czy tam z bazaru.
czyli nic co ma zwiazek z filmem i jego trescia. |
Gratulacje outfitu przedewszystkim. Mam pare pytan.
1. Jak do cholery mozna zarabiac na chayokach czy czyms zblizonym do tego co napisalem? Na czym? Oo Do paru ludzi up no i do Ciebie A co was do cholery obchodzi co kupił u rusków? Jeden z drugim (mid lvl bo juz mi zbrzydlo ogladanie filmikow 200+ lvli) dostanie 'zjebke' od takich noobow a pozniej nie chce wrzucac filmow. Nie przejmuje sie i wrzucaj dalej a takich noobkow jak widzisz wyzej poprostu ignoruj. No i jak sie zarabia na chayokach ? bo naprawde nie wiem xD |
ja bym to raczej nazwał bicie DL a nie expienie, słabe hity szły strasznie a wogole te zaczarowane bronie troche dziwne, bo automatycznie z miecza walisz mniej a z tego czaru niespacjalnie więcej. Filmik mi sie nie podoba
|
hahaha(...) knight ma takie hity po upie? 71 skill bron majaca 44 atk i wali srednio po 40? czy ja czegos nie wiem o.o
@edit Twoj koelga bil dla z wanda ty biles z m blade i twoj kolega dostal 900 exp ty 1000+ i jeszcze nie lal tyle co ty hahaha... @edit 2 Tibia -7.6 lepsze hity szly ;] |
Cytuj:
|
Bardzo podobała mi się twoja stamina
|
Sorry że pytam... Biłeś te Dragi na full def?
|
Za każdym razem tibia.cam mi się wysypuje i nie wiem dlaczego. Ten filmik nie chce działać inne działają.
|
Ta stamina to mnie poprostu zwaliła z nóg ;p
Filmik średni, przed update siocher się przydawał, teraz jest konieczny ;p 60k/h jak na 60 lvl to jest bardzo przeciętnie ;p A ewentualne botowanie zawsze można sprawdzić ;> |
powiem tylko ze niezle ci idzie, jak na ten up :D
|
Zajebiscie utrudniona gra kina... ale coz tak bywa...
A co do flamersów noobków... 1. Nawet jeśli boci... to bardzo dobrze bo nie jest kolejnym noliferem bez perspektyw poza tibią.... 2.Jeśli nawet kupiłby kase na allegro to nie jest topic o tym aby mu to wypominać... a jeśli to widać stać go... a wam żal dupe zżera. 3. I nie powinniście prawić morałów co do eq, skills itd. Gdyby Montesa chciał o tym pogadać założył by oddzielny topic. A teraz falmersi ...flame me... albo suck and stfu.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |