![]() |
assassin stars
Jak wiadomo assassin stars nie znikaja od razu. Słyszałem że można je kupić w sklepie po 100gp.... hmmm. Jeśli ktoś wie gdzie można je niech mnie uświadomi. Możliwe że to tylko plotka
|
nieslyszałem o kupnie asasin starów w sklepie , ale czy nielepiej wybrac sie na asasiny , poexpic troszke i uzbierac (tz: nie wiem jakie masz lvl)?
Przy okazji... czy ktos by raczyl mi odpowiedziec na posta w temacie Updarte - problemy ?? |
one z nich nie wypadaja....
|
byles kiedys na asasinach?
zastanow sie co mowisz... |
assassin stars z nich nie wypadają
|
Lol, expiłem przed upem ładne parę tygodni na dc, jedyne co spadało z assassinów to viper stary i leopard armor, assassiny z tego co pamiętam lecą z behemotów, warlocków i paru innych silnych mobów; można je było kupić na goromie gdy posiadało się full assassina, nie wiem jak jest teraz.
@down To pokaż dowód że się mylę, ale mówię tak było PRZED upem, nie wiem jak jest teraz. |
yhy...
tak jak ja bym powiedzial ze z wolfow nie wypada meat... |
przypadkiem nie myślisz o viper stars?-.-
|
@Havarsink
To tak jakbym powiedział, że z Demona leci Demon Armor... |
widze że wiecie tyle samo co ja:/
|
nie mozliwe ze mozna je kupic po 100gp, mysle ze palladyni powroca do opcji strzelania boltami i strzalami bo co ze spearow bd waliuc z takiej malej odleglosci?Wogole pallek po update smutny troche
|
no nie powiedziałbym. na tym forum widziałem ~2 posty, w których właśnie było napisane że stary są właśnie po 100gp ale nie wiem gdzie je można kupić. fajna sprawa bo nie znikają od razu;) one maja teraz 3 lub 4 sqm zasięgu, co prawda zasięg został pogorszony ale te pare sqm to nie jest wcale tak mało
|
Po tym update Assasin Stars MOŻNA kupić w NPC za 100gp. Prawdopodobie to ten sam npc co wcześniej (Goroma).
Pzdr |
Kosztują 100gp. Aby je kupić musisz:
mieć pacc, mieć assassin outfit (bez addonów starczy) mieć dostęp na Goromę (pływanie Thais-Liberty Bay) dostęp na Goromę za magiczną ścianę (książka u szamana) musisz się palić by pogadać z npc musisz do niego dojść http://tibia.pl/earth.php?x=32075&y=32533&z=9&q=94.12 (po drodze fe, blood craby, ghosty, pirate ghosty...) no i musisz mieć 100gp ;). Mi przy próbach z ~100 assassinkami średnio wytrzymywały po 3-6 rzutów. Mają zasięg 4 (chyba) kratki. |
tego sie spodziewałem:/
Btw dzięki;) |
Można je kupic jak masz Outfit Assassina(niewiem czy tylko z Full Outfitem można, ale można) za 100 gp, no i podobno teraz nie są jak Ice Rapier - odrazu zużywalne :)
|
ehh
kurwa debile jak to czytam to mi sie srac chce
kosztuja 100gp na goromie, maja wystrzal na 6 kratek, zeby kupic wystarczy miec assasin outfit bez addonow i nie niszcza sie po jednym strzale. (zabilem 2 gsy na 1 starku, hity wychodzily po 300+ czasem) jest to swietne na demony :) dziekuje zamknac temat |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Havarsink
nuub ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |